8-daagse singlereis met verblijf in groepshuis Torenzicht

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur: onze 8-daagse singlereis met verblijf in groepshuis Torenzicht! Ontdek het meest avontuurlijke eiland van de Nederlandse Wadden, Vlieland, terwijl je geniet van gezelligheid en nieuwe vriendschappen in onze ideale accommodatie.

Tijdens jouw singlereis ontdek je op de fiets de prachtige duinen en stranden, en maken we een uitstapje naar het sfeervolle Terschelling. Met een lokale gids verkennen we unieke plekken, en 's avonds genieten we van eilandmuziek en kampvuurtjes. Onze ideale accommodatie Torenzicht zorgt voor een geweldig verblijf, midden in de gezellige Dorpsstraat en dichtbij het strand. Klaar voor een onvergetelijke week vol avontuur? Reis dan met ons mee naar Vlieland!

Ontdek deze geweldige singlereis

Een geweldige reis met gelijkgestemden

Torenzicht


Groepshuis Torenzicht biedt een comfortabel verblijf, met ruimte voor ongeveer 25 personen verspreid over 11 slaapkamers met losse bedden. Het huis beschikt over een gezellige recreatie/ontbijtruimte en een ruim terras buiten, ideaal gelegen op slechts enkele minuten van de Dorpsstraat en het strand.

Activiteiten


Tijdens het verblijf kun je heerlijk fietsen, wandelen, kitesurfen en blokarten. Voor natuurliefhebbers biedt Bezoekerscentrum 'De Noordwester' diverse excursies door natuurgebieden en wadtochten. Met strandtruck de Vliehorsexpress gaan we op ontdekkingstoer door de 'Sahara van het Noorden.'

Fietstochten


Stap op de fiets en laat je verrassen door de adembenemende schoonheid van Vlieland, waar je heerlijk kunt fietsen door de betoverende duinen en langs uitgestrekte stranden, omringd door de ongerepte natuur van het eiland.

Vers ontbijtje


In groepshuis Torenzicht staat er iedere ochtend een verrukkelijk vers ontbijtje voor je klaar! Geniet volop van de heerlijke smaken en begin elke dag vol energie aan nieuwe avonturen op dit prachtige eiland.

Liever persoonlijk contact?

Boek hier jouw singlereis telefonisch
https://www.facebook.com/waddenhop/
https://www.instagram.com/waddenhop/
https://www.waddenhop.com/
Heb je nog vragen of wil je een van onze reizen boeken?
Wij zijn elke werkdag van 9:00 tot 20:00 uur bereikbaar op 0887  – 441 400



Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen:
info@waddenhop.com

Waddenhop | Rozengracht 31 | 8861 EX Harlingen |
Afmelden? Klik hier

Copyright © 2023 Waddenhop  All rights reserved.