Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

19 augustus 2021

AmersfoortMail

Olympisch atlete Femke Bol ontvangt Sint-Jorispenning
Op zaterdagmiddag 14 augustus is Femke Bol onderscheiden met de Sint-Jorispenning van de stad Amersfoort. Zij nam deze in ontvangst uit handen van burgemeester Lucas Bolsius, tijdens haar feestelijke huldiging op atletiekbaan Altis aan de Schothorsterlaan.
Lees meer
 
Sint-Jorispenning voor Edward Dijxhoorn, voorzitter stichting Amersfoort Jazz
Op zondagmiddag 15 augustus ontving Edward Dijxhoorn de Sint-Jorispenning van de stad Amersfoort uit handen van burgemeester Lucas Bolsius. Hij ontving de onderscheiding voor zijn grote inzet als voorzitter van de stichting Amersfoort Jazz, zijn bijdrage voor het bedrijfsleven en diverse maatschappelijke organisaties.
Lees meer
 
Bedank de vrijwilligers van 033!
Welke vrijwilligers in Amersfoort maken voor jou het verschil? Bedank hen voor hun inzet en geef of stuur ze een gratis kaart die op verschillende plekken in de stad te verkrijgen is. Zet vrijwilligers deze zomer in het zonnetje!
Lees meer
 
Bekendmakingen en Stadsberichten
Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen bestaan uit verkeersbesluiten, omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen. Deze bekendmakingen kunt u ook digitaal ontvangen via de app Omgevingsalert. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I