AV-belastingcongres 2017
Bekijk de webversie
 

Sinterklaasactie: alleen vandaag 100 euro korting

Met nog minder dan een week te gaan, krijgt u alléén vandaag de mogelijkheid om u in te schrijven met 100 euro Sinterklaas korting!

Schrijf u in en vink de tweede optie aan: Vriend van AV.
*de korting is op basis van het reguliere tarief. Inschrijven op donderdag 23 november 2017 tot 24.00 uur. Geldt niet voor reeds inschreven deelnemers.

PE-punten 6 NBA 5,5 RB 6 NOAB | Locatie Postillion Bunnik | Datum 29 november 2017

 

NIEUW: het AV-belastingcongres volgende week woensdag

Wat betekenen de fiscale plannen en wijzigingen per 1 januari 2018 voor u en uw cliënt? En wat voor de specifieke branches Horeca, Online Business, Retail en Horeca? Deskundige sprekers brengen u op 29 november op de hoogte van o.a. het Belastingplan 2018 en de fiscale ontwikkelingen per 2018 op het gebied van o.a. BTW, IB en Vpb. Tijdens 2 branche sessies naar keuze wordt u aan de hand van praktijkcasussen volledig bijgepraat over de fiscale (on)mogelijkheden in die branche. Kies uit de branches Horeca, Online Business, Retail en Transport en weet wat u te wachten staat in 2018. Klik hier en schrijf u vandaag in met 100 euro korting!

 
 

PROGRAMMA
Het programma is opgedeeld in 3 plenaire en 2 parallele sessies. U krijgt veel praktijkvoorbeelden toegespitst per branche (horeca, transport, online business en retail). 
- Fiscale actualiteiten in vogelvlucht
- BTW plannen 2018
- IB/VPB actualiteiten
- 4 branchesessies

Heeft u zelf een vraag of een eigen praktijkcasus die u wilt bespreken? Mail deze dan naar Corina@accountancyvanmorgen.nl.

Bekijk het programma
 
 

6 NBA UREN
5,5 RB PUNTEN

6 NOAB PUNTEN 

 ACTIETARIEF
VANDAAG (23 nov) 
€ 295,00

          POSTILLION
              BUNNIK

JA, IK KOM NAAR HET AV-BELASTINGCONGRES
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief