16 februari 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Nima Marketing Day 2022
image
Sire-campagne Kinderen in Armoede valt in de prijzen
De Kinderen in Armoede-campagne ‘Laten we het dáár eens over hebben’ van Sire is twee keer in de prijzen gevallen bij de allereerste Anthem Awards in New York. In de categorieën Human & Civil Rights én Humanitarian Action & Services wint de campagne zilver.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
2e editie Design in Motion Festival wordt nationaal
Op 6 oktober 2022 is de 2e editie van het Design in Motion Festival (DEMO). De digitale schermen in Nederland tonen dan 24 uur lang het beste motion design wereldwijd.
lees verder
twitter facebook linkedin
Branded content: zo vertel je een (complex) verhaal
[advertorial] Wil je als merk of bedrijf een publiek aan je verbinden, dan moet je de juiste snaar zien te raken. Dat kan alleen met een goed verhaal - maar dat is niet altijd eenvoudig. Bij MHX, de creatieve studio van Mediahuis, hanteren we daarom een paar basisprincipes als het gaat om branded content.
image
[onderzoek] Ex-werknemers misbruiken toegangsrechten bij driekwart werkgevers
Uit vraaggesprekken met werknemers die recent van baan zijn gewisseld, bleek dat 83% nog altijd toegang heeft tot gebruikersaccounts bij een ex-werkgever. Dit vertegenwoordigt een serieus cyberrisico. 56% van de ex-werknemers heeft die toegang misbruikt om schade te berokkenen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ESPN komt met blind date tijdens voetbal
ESPN organiseert blinddates tijdens de Eredivisie-wedstrijden. Voetbalfans kunnen zich aanmelden voor een avondje uit, kijkend naar hun favoriete club.
lees verder
twitter facebook linkedin
Alle ingrediënten voor een topdag!
[advertorial] Tijdens het Branded Content Event nemen de keynotes en sprekers je mee in de wereld van branded content/contentmarketing. Zij blikken terug op de lessons learned, en kijken vooruit naar alle ontwikkelingen. Doe inspiratie op en leer je suf tijdens de pitches. Bedrijven pitchen hun ideale oplossing voor de gegeven probleemcase. Hoe zouden zij dit probleem aanpakken? Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een top dag!
image
Lebara zet campagne Doen! voort
Telecomprovider Lebara komt met een nieuwe commercial in de Doen!-campagne. In de commercial, die is ontwikkeld door reclamebureau Natwerk, deelt hoofdrolspeler Peter zijn nieuwste lifehack.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bravoure aan de slag voor drie Amsterdamse musea
Drie Amsterdamse musea - Amsterdam Museum, Moco en de Oude Kerk (foto) -kiezen voor Bravoure om hun digitale platformen te ontwikkelen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wint jouw webwinkel een Shopping Award Vakprijs?
[advertorial] Blink je uit in één van de verschillende thema's van de vakprijzen; B2B, Ecommerce50, Logistiek, Duurzaamheid, Beste Starter of Marketplace Seller? Dan is dit je kans om dit te laten zien! Schrijf je voor 25 februari in voor de Shopping Awards Vakprijzen.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.