De komende 24 uur ontvang je korting op Sven Ratzke en Het Nationale Theater
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
 
Bekijk de online versie
Stadsschouwburg Haarlem
Sirene Sale
 
Beste heer Do,

Het is weer de eerste maandag van de maand. Dat betekent dat het Sirene Sale is bij Stadsschouwburg Haarlem. Vanaf het moment dat het luchtalarm wordt getest, maandag 6 mei om 12.00 uur, krijg je 24 uur lang korting:

50% korting op Sven Ratzke met het muziektheaterstuk over Marlene Dietrich op zondag 19 mei. Sirene Sale geldt voor alle 1e en 2e rangs kaarten.

50% korting op Brown Sugar Baby van Het Nationale Theater op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei. Sirene Sale geldt voor tickets op beide dagen en alle 1e en 2e rangs kaarten.

Na het kiezen van je stoelen wordt automatisch de prijs 'Sirene Sale' geselecteerd. Wees er snel bij want OP=OP.

Met vriendelijke groet,

Ilse Wetselaar
Hoofd Marketing & Verkoop

De kortingsactie is geldig t/m dinsdag 7 mei 12.00 uur en er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.
 
Sven Ratzke
Marlene Dietrich
Sven Ratzke vertolkt de mysterieuze en legendarische diva Marlene Dietrich. De internationale theaterhit ‘Marlene’ is een wervelend muziektheaterstuk over legende Marlene Dietrich. Ze stond jarenlang wereldwijd in de spotlights als mysterieuze filmgodin en chansonnière van wereldklasse. De laatste jaren van haar leven verkoos ze de isolatie, volledig teruggetrokken in haar Parijse appartement..
zo 19 mei, 15:00 uur | Stadsschouwburg
Info & tickets
 
Brown Sugar Baby
Het Nationale Theater
Brown Sugar Baby is een swingende voorstelling met live-muziek over een Indische jazzband in de turbulente nadagen van de Nederlandse kolonie. Deze nieuwe (muziek)theatervoorstelling van Eric de Vroedt (De eeuw van mijn moeder) wordt gespeeld door elf muzikanten en acteurs, met onder anderen Hein van der Heijden, Esther Scheldwacht en Mariana Aparicio (winnaar Theo d'Or 2023).
1935, Hotel der Nede...
vr 24 & za 25 mei, 20:00 uur | Stadsschouwburg
Info & tickets
open