De komende 24 uur ontvang je korting op Girls and Boys en Scapino Ballet Rotterdam
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
 
Bekijk de online versie
Stadsschouwburg Haarlem
Sirene Sale
 
Beste heer Do,

Het is weer de eerste maandag van de maand. Dat betekent dat het Sirene Sale is bij Stadsschouwburg Haarlem. Vanaf het moment dat het luchtalarm wordt getest, maandag 3 juni om 12.00 uur, krijg je 24 uur lang korting:

50% korting op Girls and Boys van Theater Oostpool met Hadewych Minis op donderdag 4 juli. Sirene Sale geldt alleen voor tickets op donderdag en alle 1e en 2e rangs kaarten.

50% korting op Scapino Ballet Rotterdam met Origin op donderdag 13 juni. Sirene Sale geldt voor alle 1e en 2e rangs kaarten.

Na het kiezen van je stoelen wordt automatisch de prijs 'Sirene Sale' geselecteerd. Wees er snel bij want OP=OP.

Met vriendelijke groet,

Ilse Wetselaar
Hoofd Marketing & Verkoop

De kortingsactie is geldig t/m dinsdag 4 juni 12.00 uur en er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.
 
Hadewych Minis, Theater Oostpool
Girls and Boys

Girls and Boys is een aangrijpende onewomanshow die begint als een hilarisch sprookje en eindigt in een onvoorstelbare nachtmerrie.

Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières. H...

do 4 juli, 20:00 uur   |  Stadsschouwburg
Info & tickets
 
Scapino Ballet Rotterdam
Origin

Ed Wubbe haalt twee bijzondere choreografen naar Nederland, die van ‘Origin’ een opwindende voorstelling maken, met invloeden uit Chinese, Israëlische en moderne dans. In Nederland zijn de jonge makers Gong Xingxing en Lior Tavori nog onbekend, maar dat gaat snel veranderen.

Gong Xingxing maakt een nieuw dansstuk dat het uiterste van de dansers vraagt, vanwege de combinatie van fysieke controle, t...

do 13 juni, 20:00 uur   |  Stadsschouwburg
Info & tickets
open