Skipr

Weekoverzicht

Sjaak Wijma in podcast Voorzorg: ‘Hevel zorggeld over naar sociaal domein’

Investeringen in bestaanszekerheid door gemeenten hebben meer effect op de gezondheid van mensen dan de zorg zelf. “We moeten het lef hebben om zorggeld over te hevelen naar gemeenten en het sociale domein”, zegt Sjaak Wijma, voorzitter van Zorginstituut Nederland, in de podcast Voorzorg over ethische dilemma’s rond passende zorg. “Steeds meer geld naar zorg is dweilen met de kraan open.”


Skipr
Advertentie
 
logo
Of het nu gaat om een tijdelijke of vaste functie, de Veghte staat voor u klaar. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we genoeg aan een half woord om uw wensen te begrijpen. Snel en betrouwbaar.

Advertentie
 
logo
Meld u aan voor het gratis webinar 'Werkgeluk in de praktijk' met geluksexpert Patrick van Hees en ontdek praktische tips en strategieën om de prestaties en loyaliteit van uw team te verbeteren en het ziekteverzuim te verlagen.

Joanne Kellermann
Skipr

Klimaatverandering is óók een financieel risico


SkiprDe zomer is begonnen. Maar herinnert u zich de zomer van 2021 nog?

Joris Arts
Skipr

Wat de zorg kan leren van… i-team Global


Skipri-team Global is een toonaangevend bedrijf in de schoonmaakindustrie. Zij leveren in meer dan zeventig landen aan een lokale partner die in het betreffende land de distributie doet. Zij werken dus business to business. i-team ontwikkelt en distribueert een scala aan geavanceerde schoonmaakoplossingen die zijn ontworpen om schoonmaaktaken sneller, veiliger en plezieriger te maken.

Maarten Faas
Skipr

Investeer nu in écht betere arbeidsvoorwaarden


SkiprDe resultaten van onderzoeksbureau Rebel naar de arbeidsmarkt in de zorg, raakten bij Maarten Faas een gevoelige snaar. Dat het waarderen en ontzorgen van zorgpersoneel het meest effectief is om arbeidsmarkttekorten in de zorg te bestrijden, is precies waar FBZ zich als vakbond voor zorgprofessionals voor inzet.

Advertentie
 
logo
Zorgorganisaties implementeren vaak een tool en denken daarmee een stap te kunnen zetten in datavolwassenheid, maar de basis is vaak niet op orde. En zonder datavolwassenheid mist een organisatie ook de boot op het gebied van AI. U moet dus nu aan de slag met uw data.

Senior adviseur Kwaliteit en Veiligheid

Zorgverlening Het Baken via Terra Management Search | Hattem

lid raad van toezicht - kwaliteit en veiligheid

Kennermerhart via Suur Ten Oever | Haarlem

Voorzitter raad van bestuur

Reinier de Graaf Groep via Leeuwendaal | Delft

Manager zorg

Parnassia Groep | Castricum

Coordinator CSA/CSD - parttime of fulltime

Catharina ziekenhuis | Eindhoven

Teammanager Bedrijfsbureau Apotheek

Meander Medisch Centrum | Amersfoort

Financial controller

UMCG | Groningen

BSL    

Contact     Voorwaarden     Afmelden