S
Kom naar theatervoorstellingen kijken in de bibliotheek en vier met ons het nieuwe jaar!
 
S
 

Kerstvakantie, hét moment voor warme chocomelk, feestelijke bomen vol lichtjes, spelletjes doen én natuurlijk naar het theater! In Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw en Bibliotheek Neude zijn vrolijke en hartverwarmende voorstellingen voor kinderen te zien!

 
Programma   S
S
Vandaag is het feest in de straat van Sjakie en Jopie. En de vrienden hebben je hulp hard nodig om op tijd klaar te zijn en er een onvergetelijke dag van te maken. Een vrolijke voorstelling boordevol grappige verhalen en gezellige meezingers. Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek. Met nieuwe liedjes van JW Roy en Jan Groenteman, winnaar van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2022.

woensdag 3 januari
11.00 - 11.45 uur
 
Reserveer   S
 
 
 
 
 
 
 
S
Thuisbakker en winnaar Heel Holland Bakt Rutger van den Broek vertelt je samen met theatermaker Mark Haayema alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Kees de Koekenbakker komt ook langs, hij zingt hits als: ‘Suiker, boter, bloem & ei’ en ‘De koek is op’. Wie kent ze niet. De voorstelling speelt 2x!

donderdag 4 januari
14.00 - 15.00 uur & 16.00 - 17.00 uur
 
Reserveer   S
 
 
 
 
 
 
 
S
 
 
 
Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek. Met meet & greet met de acteurs na afloop!

zondag 7 januari
11.30 - 12.20 uur
 
Reserveer   S
 
S
 
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
S
Help! Een verrassing!
 

De Nationale Voorleesdagen in januari zijn ieder jaar weer een vrolijk voorleesfeest. Voor een paar bijzonder leuke activiteiten is de kaartverkoop nu gestart, mis het niet!

Voorleesontbijt met Yentl & De Boer (2+) - woensdag 24 januari
Voorstelling De Wondertuin (1+) - zaterdag 27 & zondag 28 januari
Voorstelling Help! Een verrassing! (2+) - zondag 28 januari en zondag 4 februari

 
Reserveer   S
S
 
Nog niet genoeg theater gezien? In de voorjaarsvakantie is er nog meer leuks!

Lente-Uitjes: Dromenblazers (6+) - dinsdag 20 februari
Lente-Uitjes: Anansi de Spin- sterker dan Olifant (4+) - woensdag 21 februari
Lente-Uitjes: Potje! (2+) - donderdag 22 februari
 
S
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open