AEX: 574,34 - Dow Jones: 27.244 - EURUSD: 1,115 - Bitcoin: 8.682 - Goud: 1,431,58 Wednesday, 31 July 2019

    U bent als belegger uniek. Uw financiële positie is dat ook
Wilt u dus de beste resultaten, dan zult u de beurs op maat moeten benaderen.
Het door mij (Aloys Mattijssen) ontwikkelende systeem geeft u de mogelijkheid om tijdig in te stappen en het helpt u ook de markt weer te verlaten.
Lees verder
---------
Beleg in de energietransitie
Uw spaargeld levert bij de bank niets meer op. Stel een deel van uw spaargeld ter beschikking aan deze succesvolle partij die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei extra kapitaal nodig! Kijk hier
-------------
De zilvermarkt is ontwaakt
Ik heb daarom het door ons uitgegeven zilverrapport geactualiseerd. Ten opzichte van het vorige rapport is er één mutatie geweest. Bestel het zilverrapport hier.

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/7 07:00
  • Gisteren was het tweede Democratische debat in de VS. Het is nét geen zonde van de tijd, maar effectief zou ik het zonder meer niet noemen. Diepgang is er niet en iedereen krijgt te weinig tijd om te verduidelijken. Je moet dan een One liner topper zijn, wil je opvallen. Die topper was er gisteren niet. Vanavond deel twee.
  • Crispin Odey, een hedge fund manager in Londen vindt dat de VS op moet letten op wat China en Rusland met goud aan het doen zijn. Ze zijn namelijk forse hoeveelheden aan het kopen. De schrijver van het stuk komt overigens met alle vooroordelen die we mogen verwachten. Het is duidelijk waar hij vandaan komt.
  • In Amsterdam mag een woning per jaar voor maximaal 30 dagen worden verhuurd aan vakantiegangers. Airbnb heeft niets gedaan om haar deelnemers daar op te wijzen en het te handhaven. Daarom heeft de stad Amsterdam Airbnb nu uit een adviesorgaan gezet. Ik kan dan alleen maar zeggen: "Wauw! Airbnb zal nu wel echt onder de indruk zijn van deze daadkracht van Amsterdam." Een tikje op de pols is er niets bij...
  • Het aandeel Nintendo verloor 10% na tegenvallende cijfers gebubliceerd te hebben.
  • In India heeft een koffie tycoon zelfmoord gepleegd. In zijn afscheidsbrief gaf hij aan niet langer tegen de druk van zijn private equity partner en actieve aandeelhouders te kunnen.
  • Gisteren al bericht over game ontwikkelaars die belastingvoordeel genieten. Game uitgever EA verwacht dit boekjaar een belastingvoordeel van 1,7 miljard dollar te krijgen. Dit komt omdat ze in Zwitserland gunstige voorwaarden voor elkaar hebben gekregen. Het bedrijf maakt netto 1,4 miljard winst.
  • De winst van Samsung is afgelopen kwartaal 56% gedaald ten opzichte van vorig jaar. De aandelen verloren een paar procent aan waarde.
  • Prinses Haya heeft in de rechtszaak in Londen gevraagd om bescherming. Ze heeft 56 miljoen dollar meegenomen. Het lijkt me toe dat ze haar bescherming daarmee zelf kan betalen. Een juridische bescherming via een vluchtelingenstatus lijkt me wel een goede zaak voor haar. Als ze dan ontvoert wordt door haar man, ontstaat in dat geval een enorme diplomatieke rel die hij misschien liever niet heeft. Verderop in de nieuwsbrief meer hierover.
  • Pearle en Eye Wish zijn overgenomen door Ray-Ban..
 

 

2500 procent. Of zelfs veel meer? (Jack Hoogland)

31/7 07:19

Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een uniek goudaandeel hebben geselecteerd. Een aandeel dat sterk doet denken aan een aandeel dat we in portefeuille hebben. Waarmee we op 2500% koerswinst hadden kunnen staan, in plaats van de huidige 250%.
 
Als je een goudaandeel in een vroeg stadium selecteert, dan neem je meer risico. Gewoon omdat er van exploratie tot het in productie brengen van een goudmijn van alles mis kan gaan. Daarom selecteren we alléén een goudaandeel in een dergelijk vroeg stadium als er sprake is van

    Spectaculaire ontdekkingen van goudaders met zéér hoge dichtheid
    Uitstekend management met zéér goed trackrecord
    Genoeg geld in kas

Het aandeel dat we ontdekten voldoet absoluut aan deze voorwaarden. Sterker nog, wij denken zelfs dat de koers van dit aandeel de komende jaren met fors meer dan 2500% kan stijgen.
 
Ten eerste omdat de zeer ervaren geologen van dit bedrijf sterk het vermoeden hebben dat de meest spectaculaire ontdekking nog zal komen als ze nog dieper boren (zijn ze nu mee bezig). Ten tweede omdat de goudprijs nu al fors hoger is dan de afgelopen jaren. En de komende jaren nog héél veel verder zal stijgen.
 
Waardoor dit bedrijf al het ontdekte goud straks voor een véél hogere prijs zal kunnen verkopen, en dus véél meer winst zal maken.
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" te bestellen!
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen? Meer weten, klik hier.
 
 
 

Jingly Solar omzet groeit tot record (Tom Lassing)

31/7 07:45

Iedereen met eigen zonnepanelen kent het merk Jingly. Het is één van de meest toonaangevende zonnepanelen fabrikanten in de wereld. Deze Chinese aanbieder besloot midden in de crisis van 2011 dat meer omzet beter was dan winst.
Ze hebben het geweten.
Inderdaad ging de omzet enorm omhoog en dat doet ze nog altijd, maar de opbrengst per paneel ging dramatisch omlaag. De keuze voor meer omzet werd door meer fabrikanten gemaakt en door die wereldwijd enorm grotere omzet ging niet alleen de kostprijs maar vervolgens ook de consumentenprijs flink omlaag. Hierdoor werd zonne-energie veel sneller dan verwacht ineens concurrerend met fossiele energie. Overal in de wereld hadden... Lees verder
 

Beleg in royalty aandelen

Deze aandelen zijn in die zin speciaal, dat ze een superieur rendement leveren, tegenover een lager risicoprofiel. Ideaal voor de buy and hold belegger. Bestel hier het rapport!
 
 
 

Welke rol heeft goud nu nog? (Tom Lassing)

31/7 08:11

Vroeger kenden we een goudstandaard, waarbij geld een tegenwaarde in goud had. Je kon je geld dus altijd inwisselen tegen een bepaalde (vaste) hoeveelheid aan goud.
Die situatie is er nu niet meer. Ook waren er ooit echt gebruikte gouden en zilveren munten. Dat soort munten zijn er nog altijd, maar ze gelden niet meer als officieel geld.
Daarmee denken veel mensen dat goud geen rol meer als geld heeft.
Ik denk dat dit onjuist is.
In mijn ogen is er nog altijd een heel belangrijke geld rol voor goud.
Zo heb ik namelijk heel bewust mijn spaargeld voor 95% omgezet in goud en zilver. Ik heb liever goud en zilver dan euro's of dollars als het om mijn spaargeld gaat.... Lees verder

 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is duidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent. Zie hier
 
 
 

Sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum (Tom Lassing)

31/7 08:45

Heeft net zijn zeventigste verjaardag gevierd. Hij is de leider van Dubai en vice-president en premier van de Verenigde Arabische Emiraten. Helaas voor hem zonder zijn vierde vrouw Haya en zonder drie van zijn dochters en één zoon.
Twee dochters zitten in de gevangenis en kunnen alleen met drugs kalm gehouden worden. Zijn vierde vrouw prinses Haya, die de zus van de koning van Jordanië is, is met een andere dochter en een zoon naar Londen gevlucht. Ze heeft ook 56 miljoen dollar zakgeld meegenomen, dus ze komt niet om van de honger.
Je zou denken dat het kwartje onderhand wel moet vallen bij de Sjeik, maar hij is zich nog altijd van geen kwaad bewust.
Prinses Haya kwam er blijkbaar achter wat de Sjeik met twee van zijn dochters gedaan heeft en wil nu scheiden van de sjeik. Daarbij wil ze ook haar kinderen bij zich houden.
De sjeik is het daar niet mee eens, maar hij lijkt... Lees verder

--------------

Zelf investeren in Zonne-energie?
Voor een strakke offerte voor eigen panelen, kijk hier (50 euro extra korting als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!)
Voor investeren in de energie transitie van Nederland, kijk hier

-------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Gezond afvallen kilo in 90 dagen

Verlies 5 kilo gewicht kwijt 90 dagen. Of... volg het gratis dieet dat Tom Lassing samenstelde door drie onderzoeken van toonaangevende artsen samen te voegen. Een fantastische manier om op een goed en gezond gewicht te komen, zonder concessies te doen aan gezondheid of hoeveelheid aan eten.
Klik hier.
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen | Uitschrijven
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach