Hej (no,

Efteråret🍂 nærmer sig, og det er en oplagt tid til at reflektere over dine professionelle og personlige relationer. Hos Life Academy tilbyder vi en unik mulighed for at styrke dine evner til at skabe tillidsfulde og meningsfulde relationer – hvad enten du arbejder med klienter, patienter, pårørende, studerende eller borgere😊.

Vores uddannelse til Integrativ Psykoterapeut, med opstart den 19. september, giver dig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Her kan du opnå kompetencer, der hjælper dig med at skabe dybere og mere autentiske relationer, alt imens du kombinerer uddannelsen med dit arbejds- og familieliv💖.

Er du nysgerrig på, om denne uddannelse er det rigtige valg for dig? 👉Kontakt os gerne for en personlig samtale på telefon 42 42 71 70 eller via e-mail på info@lifeacademy.dk.

Men det er ikke alt, vi har på programmet i efteråret✨

Vi har sammensat en række spændende kurser og foredrag, der giver dig inspiration til at styrke dine relationer, udforske din kreativitet og få nye indsigter gennem terapeutiske teknikker. Uanset hvad du søger, har vi noget, der kan hjælpe dig i din udviklingsrejse.

De bedste hilsner
Leif Braad
psykoterapeut MPF, direktør og ejer af Life Academy


FOREDRAG, WORKSHOPS OG KURSER

Nedbrydende-kærlighed-UDSOLGT

UDSOLGT! Nedbrydende kærlighed - psykisk vold foredrag med psykolog Signe M. Hegestand. Kom med til et spændende foredrag, hvor du får en unik indføring i emnet psykisk vold, af en af Danmarks førende ekspert på området, Signe M. Hegestand. Til foredraget får du indsigt i den faglige og personlige side af psykisk vold, samtidig med at du får anledning til at reflektere over dine egne kærligheds- og tilknytningsmønstre.

Dato: 3. september
Tidspunkt: 18.30–20.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 249 kr.

UDSOLGT



Stå stærkt i dig selv - introduktionskursus til personlig udvikling fra en psykoterapetuisk vinkel. Få indsigt i, hvad der skal til, for at du kan rykker dig til nye højder. Vi hjælper dig videre i din udvikling med nemme og praktiske redskaber fra den terapeutiske verden, som støtter og skaber effekt for både dig selv og dine omgivelser. 

Stå stærkt i dig selv
Dato
: 4. september, 24. oktober eller 4. december
Tidspunkt: 10.00–16.00
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 995 kr.

Køb billet


Introduktionskursus i familieopstilling. For dig der vil lære at facilitere familieopstilling og have indsigt i familieopstilling som metoder til at skabe forståelse for nogle af de udfordringer og forhindringer som hæmmer gode relationer.

Dato: 7. – 8. september
Tidspunkt: 10.00–16.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 3.000 kr.

Køb billet



Dit kreative frirum: Workshop med billedkunstner og psykoterapeut MPF, Lone Braad. Kom med på en spændende workshop, hvor du åbner op til dit kreative frirum. Du får ny, energigivende inspiration til, hvordan du kan dyrke din kreativitet og bryde eventuelle barrierer, der holder dig tilbage fra at udfolde dig kreativt.

Dato: 19. – 20. oktober
Tidspunkt: 10.00–16.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 2.995 kr.

Køb billet


Kvinder med ADHD og lavt selvværd, foredrag med Karina Jørgensen, coach, sexolog og parterapeut. Oplev et inspirerende foredrag, hvor du får indsigt i, hvordan ADHD påvirker kvinder og deres selvværd. Lær effektive strategier til at styrke din selvopfattelse og følelsesmæssige velbefindende. Karina Jørgensen, med sine mange års erfaring og unikke tilgang, vil guide dig gennem praktiske teknikker, der kan gøre en stor forskel i dit liv. Obs. foredraget er også for dig der er pårørende eller terapeut.

Dato: Torsdag den 28. november
Tidspunkt: Kl. 18.30-20.30
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: 249 kr.

Køb billet

 


Psykologisk Grundkursus – med dig i centrum

8-ugers onlinekursus i psykologiens forskellige retninger og discipliner

Psykologisk grundkursus er det helt rigtige kursus for dig der vil kombineret teori med personlig udvikling.

Du læser, reflekterer og løser opgaver i et omfang af 120 undervisningslektioner, dvs. 15 lektioner pr. uge. Der vil være skriftlige opgaver, som skal mailes til underviser hver uge. Du får feedback på dine besvarelser løbende, så du kan udvikle dig fra uge til uge.

Efter kurset har du en grundlæggende forståelse for de psykologiske retninger. En viden, som sammen med opgaver omkring din egen udvikling, giver ballast til at se dig selv og dine relationer fra nye vinkler. 

Kurset henvender sig til dig, der overvejer at starte på en uddannelse indenfor psykologi, psykoterapi eller er interesseret i personlig udvikling og gerne vil forstå de psykologiske teorier i samspil med personlig udvikling.


Kursusstart
8-ugers onlineforløb
Første aflevering er den 4. marts 2024

Tilmeldingsfrist
16. februar 2024

Sted
Online

Pris
3.499 kr.

Læs mere om psykologisk grundkursus


 


UDDANNELSER


Kom med til en spændende dag, hvor DU er studerende på psykoterapeutuddannelsen

Er du i tvivl, om en psykoterapeutuddannelse er det rigtige for dig? Så kom med til en introdag og bliv studerende for en dag.

På introdagen prøver du nogle af de teknikker og metoder, vi anvender på uddannelsen. Og så bliver du fortrolig med vores videnskabelige udgangspunkt. Det giver dig sikkerhed for at uddannelsen er det rigtige valg for dig.

Til introdagen vil du opleve:

  • At komme helt tæt på en underviser og de studerende

  • At få indsigt i det faglige niveau og vores videnskabelige udgangspunkt

  • Undervisningsformen og det fællesskab der er hos os

Datoer
5. september
9. oktober

Tidspunkt
10.00–15.00

Sted
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Pris
Gratis

Tilmeld introdagen

 Obs. uddannelsen til Integrativ Psykoterapeut starter torsdag den 19. september.

 



Bliv uddannet StressMentor og StressCoach

Få de rette værktøjer så du bliver en uundværlig støtte for dine klienter eller kolleger

Med en uddannelse som StressMentor vil du være i stand til at hjælpe stressramte mennesker. StressCoach er specielt til dig, der er professionel coach, terapeut eller på anden måde arbejder direkte med mennesker i din hverdag.

  • Uddannelsen til StressMentor varer 2x2 dage og alle kan deltage

  • StressCoach er en certificering der tager 1 dag. For at blive certificeret kræves der en relevant uddannelsesmæssig baggrund i coaching, terapi eller tilsvarende samt stressmentoruddannelsen.

Uddannelsesstart
9. oktober

Sted
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Pris
StressMentor koster 12.000 kr.
StressCoach certificeringen koster 3.000 kr.

Læs mere om StressMentor og StressCoach




Uddan dig til Topformidler

Bliv bedre til at få dit budskab frem – personligt og fagligt

5 mdr. integrativ kommunikations- og formidlingsuddannelse til dig, der vil kommunikere på en klar og professionel måde.

Efter uddannelsen har du konkrete redskaber og teknikker som giver dig mere gennemslagskraft, tydelighed og karakter som formidler.

Topformidler er for dig der vil kommunikere klart og tydeligt på dit arbejde fx som leder eller sælger. Eller dig der skal arbejde med formidling og undervisning på et højt fagligt niveau fx som foredragsholder.

Fakta

  • Uddannelsen foregår over cirka 5 måneder

  • Der undervises i 4 levels á 2 dages varighed

  • De 4 levels foregår på hverdage fra kl. 10.00 – 16.00

  • Der planlægges færdighedstræning i minimum 10 timer mellem de 4 levels

  • Du deltager i supervision 3 dage à 6 timer

  • Certificering er en enkelt dag

Uddannelsesstart
23. oktober

Sted
Life Academy Aarhus
Norddigesvej 2
8240 Risskov

Pris
18.000 kr.

Læs mere om Topformidleruddannelsen