Hej John
Guide: Skab en spændende have med fliser og sten

Fliser og belægningssten kan skabe masser af liv og form til din have. Men materialerne gør det ikke alene. En spændende og indbydende have skabes også af måden, du anvender materialerne på. Få havearkitektens gode tips. 


Skal du lægge fliser i haven, så kom ind i din lokale STARK og se det store udvalg. Vi står klar til at hjælpe dig og har lige nu flere gode tilbud på fliser og sten til terrasser og havebelægning.

Sådan bliver stenterrassen pæn igen

Er din stenterrasse blevet grim på grund af nedsunkne eller sprængte fliser? Læs her, hvordan du reparerer din stenterrasse, så den bliver pæn igen.

Test hvilke fliser, der passer til dit hus

Med IBF Vizualizer kan du nemt finde den belægning, der passer til dit hus. Du kan vælge mellem fliser, belægningssten og støttemure. Indsæt farven på dit hus og dit tag og vælg din favoritbelægning – så kan du se, hvordan belægningen passer til dit hus.  

Tilbud til alle dine projekter

Tjek tilbudsavisen! Den er spækket med stærke tilbud til sommerens haveliv og projekter. Tag et kig og smut forbi din lokale STARK eller STARK.dk. Tilbuddene gælder til og med søndag den 7. juni.

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: