Du modtager denne mail da du abonnerer på Det Økologiske Spisemærke nyhedsbrev Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
 
Endnu mere økologi og bæredygtighed i de kommunale køkkener
Antallet af kommunale spisesteder med Det Økologiske Spisemærke fortsætter med at stige og 60 procent af alle økologiske spisemærker er nu registreret i et kommunalt køkken.

Med mere end 2000 kommunale spisemærker er det tydeligt at kommunerne fortsat prioriterer økologi og bæredygtighed i måltidet højt. Den positive udvikling er jævnt fordel ud over mange forskellige institutionstyper, men det er særligt daginstitutionerne (børnehaver, vuggestuer og integrerede institutioner), der med 38 procent af samtlige spisemærker og plejehjem og plejecentre med 15 procent at samtlige spisemærker, der markerer sig som økologiske fyrtårne i det kommunale køkkenlandskab.
 
 
Læs hele nyheden her
Hør om hvor let det er at få Det Økologiske Spisemærke Gratis
Corona har sat en stopper for større fysiske møder, men det skal ikke forhindre Jer I at få Det Økologiske spisemærke og andet faglig viden i at nå ud til jer.

Fødevarestyrelsen har besluttet at køre en række gratis webinarer der alle har til formål at hjælpe De professionelle køkkener med at få Det Økologiske Spisemærke.  Så sidder du med tanker om det ville være alletiders at få Det Økologiske Spisemærke så tøv ikke med at tilmelde dig allerede i dag.  

Webinaret afholdes onsdag, den 28. Oktober, kl. 14-14.30

Tilmeld dig her:

Læs hele nyheden her
 
 
Med venlig hilsen
Fødevarestyrelsens Økologi Team