GODZILLA X KONG

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week zien we onze favoriete panda op avontuur gaan om een kwaadaardige kameleon te verslaan en een nieuwe Drakenkrijger te vinden in Kung Fu Panda 4, zijn we getuigen van de onbreekbare band tussen mens en hond in Arthur the King, krijgen we een kijkje achter de schermen bij een van de meest succesvolle rockbands ter wereld in Hate to Love: Nickelback, maken Jaap en Maartje een roadtrip door Europa in De Terugreis en komen de door sterren gekruiste minnaars samen in The Met: Roméo et Juliette!
ARTHUR THE KING
Atleet Michael gooide ooit hoge ogen in de wereld van het adventure racen. In een laatste poging om de toppen van zijn kunnen te bereiken neemt hij met zijn team deel aan een prestigieuze adventure race in Zuid-Amerika. Tijdens de lange epische tocht door de bergen en jungles van Ecuador stuit het team op een gewonde zwerfhond, die ze Koning Arthur noemen. Zelfs onder barre omstandigheden weet de hond hen telkens opnieuw te vinden en blijkt Arthur net zo’n levenslustige doorzetter als Michael zelf. Zullen ze het avontuur overleven en samen de finish bereiken?

Koop hier je tickets
DE TERUGREIS
Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Koop hier je tickets
HATE TO LOVE: NICKELBACK
Deze documentaire biedt een indringende blik op een van de meest succesvolle rockbands ter wereld: Nickelback. Tot op de dag van vandaag volgden de ene na de andere record brekende hits en verkochten ze meer dan 50 miljoen albums wereldwijd, maar met de roem kwam ook een vroege golf van online haat. Ze hebben het over de persoonlijke impact van de negatieve online berichten, de loyaliteit van hun fans en de beslissing om na een pauze van 5 jaar terug te keren met hun tiende studioalbum en een uiterst succesvolle tour.

Hate to Love: Nickelback is op 27 maart te zien bij Foroxity Sittard!


Koop hier je tickets
THE MET: ROMÉO ET JULIETTE
Sopraan Nadine Sierra en tenor Benjamin Bernheim komen samen als minnaars in Gounods Shakespeare-bewerking, met Yannick Nézet-Séguin op het podium om één van de meest romantische partituren van het repertoire te dirigeren. 

Roméo et Juliette is op 23 maart te zien bij Foroxity.


Koop hier je tickets
DE TERUGREIS BIJ FORUM SITTARD
Een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

Op zondag 24 maart organiseren wij twee Prosecco Premières rondom de release van deze titel, waarbij je wordt ontvangen met een lekker glaasje Prosecco!


Koop hier je tickets
Het epische gevecht gaat verder! De machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla nemen het op tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging. Ook ontdekken we meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island en zijn we getuige van de mythische strijd die bijdroeg aan het ontstaan van deze wezens en die hun lot voor altijd aan dat van de mensheid heeft verbonden.

Godzilla x Kong: The New Empire! is vanaf 28 maart te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!