Nyhedsbrev

Varde
Bestil gratis Salgstjek

Skal din bolig med til åbent hus 28.-29. oktober?

 
 

Overvejer du at sælge? Sætter du til salg nu, kan din bolig nå at være med, når vi holder landsdækkende åbent hus i weekenden den 28.-29. oktober. Og bestiller du et gratis Salgstjek inden den 24. oktober 2017, har du chancen for at vinde en iPhone X til en værdi af 8.899 kr.

Få svaret

Hvad sker der for Bornholm?

 
 

Selv om Bornholm almindeligvis anses for at tilhøre den del af Danmark, hvor udviklingen ikke går så stærkt, gennemgår solskinsøen lige nu store ændringer. Måske er der ikke så meget udkantskommune over det bornholmske boligmarked længere?

regionSyddanmark
Se fordelene ved EDC Effekt

Ole solgte huset med EDC Effekt

 
 

Efter en periode med svingende interesse for huset besluttede Ole at tilkøbe EDC Effekt via Mit EDC. "For at få flere visninger af huset bestilte jeg et rotationsbanner på Facebook og Fremhævet annoncering - det er super smart, at man selv kan styre markedsføringen, hvis man vil. Da jeg fik Favoritpakken tilknyttet, gik der kun 15 dage, før huset blev solgt."

hus

Hvem vandt robotstøvsugerne?

De fem heldige vindere af iRobot Roomba 772 robotstøvsugere er nu fundet:

Claus, Struer / Keld, Gadstrup / Kamma, Aars / Finn, Store Heddinge / Rie, Vissenbjerg

Vinderne er kontaktet - stort tillykke.

Aftal et møde

Få friske øjne på din boligøkonomi

 
 

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Sker der ændringer i din økonomi, kan det være en god ide at få friske øjne på dine bankforretninger. Få gode og ærlige råd om både din boligøkonomi og resten af privatøkonomien, så du kan føle dig tryg både i hverdagen - og når du tager store økonomiske beslutninger.

Tilmeld køberkatotek

Lad os lede efter din drømmebolig for dig

 
 

Med en søgerprofil i vores køberkartotek får du både adgang til de godt 65.000 boliger, som er til salg hos både EDC og vores konkurrenter samt en helt eksklusiv mulighed for at se boliger, som er sat til salg som Diskretsalg. Det er boliger, som ellers ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      86 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.