Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Skal din bolig piftes op?

 
 

Uanset om du vil gøre lidt godt for boligen, eller om du overvejer at sætte til salg, kan vi hjælpe dig. Med et gratis Salgstjek får du en præcis vurdering af, hvad din bolig er værd lige nu. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til dit lokale byggemarked. Så er der lidt at pifte boligen op med.

Se mere

Der skal to underskrifter til, før boligen er solgt

 
 

Mere end hver anden dansker på boligjagt har oplevet, at en bolig de var interesseret i at købe, er blevet solgt for næsen af dem til anden side. Skuffelsen opstår, fordi mange købere ikke er tilstrækkeligt opmærksomme på, at en købsaftale kun er et tilbud til sælgeren af ejendommen, så længe kun køberen har skrevet under.

Se tilbud og fordele

Få tilbud og fordele med vores samarbejdspartnere

 
 

Vidste du, at EDC giver dig adgang til en række unikke fordele og rabatter hos vores samarbejdspartnere? Du kan se dem alle på edc.dk - så får hurtigt et overblik over dine muligheder.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Én tilmelding er nok

 
 

Når du er tilmeldt vores landsdækkende køberkartotek, får du løbende besked om boliger, der matcher dine ønsker. Du får også besked om de såkaldte diskretsager. Det er boliger, der ikke er til salg på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at den er til salg. Køberkartoteket dækker alle boliger - også dem, der er til salg hos andre mæglere. Det er smart, for så behøver du kun at være tilmeldt ét sted.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.5 ud af 10      55 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.