Nyhedsbrev fra EDC

EDC
Bestil gratis Salgstjek

Skal din bolig med til Danmarks største åbent hus i påsken?

 
 

Påsken er højsæson for bolighandler, og mange benytter ferien til at kigge på boliger og gå til åbent hus – og når efterspørgslen stiger, øges chancen for at få en god pris for din bolig.

Derfor holder vi Danmarks største åbent hus i påsken med massiv markedsføring på TV og nettet. Hvis din bolig skal være med, så start med et gratis Salgstjek. Her får du helt uforpligtende en professionel vurdering af din boligs aktuelle salgsværdi og et overblik over din økonomi, hvis du beslutter dig for at sælge.

Bestil et gratis Salgstjek inden den den 23. marts 2016 - så er du med i konkurrencen om 3 påskefrokoster med det hele for 12 personer til en samlet værdi af 30.000 kr.

hus

Nyhed! Er din drømmebolig ikke til salg?

Som den eneste mæglerkæde i Danmark tilbyder vi dig nu at kontakte ejeren for at høre om muligheden for et køb. Du kan også vælge blot at følge ejendommen - så giver vi dig besked, hvis den kommer til salg.

Ældre villaer har været de bedste investeringer

Gammelt er godt, men ældre er bedst. Sådan har det været på markedet for villaer de seneste 20 år. Opdeler man landets boliger efter, hvornår de er blevet opført, er boliger, der blev bygget for næsten 100 år siden, nemlig steget mest i værdi i denne periode.

Ældre villaer har været de bedste investeringer

Påskeharen er julemandens langørede fætter

 
 

Påskeharen dukkede op i Tyskland i slutningen af 1600-tallet og drog til USA i midten af 1800-tallet. Der gik dog lang tid, før vi tog den til os i Skandinavien, fordi harer og kaniner blev opfattet som skadedyr, der ødelagde afgrøderne. Derfor hoppede den æglæggende hare først over grænsen til Sønderjylland i begyndelsen af 1900-tallet – og ligesom julemanden gav den kun til de artige børn.

Påskeægget er en århundreder gammel tradition i Danmark, hvor de blev farvet og dekoreret med bl.a. løgskaller og rødbeder – og så legede man med dem. De mest udbredte lege var at trille og støde æg, mens en anden leg gik ud på, at den ene ledte efter påskeæg med bind for øjnene, mens den anden løb en aftalt distance.

Hvordan haren og ægget blev koblet sammen er et uløst mysterium, som nok bunder i, at begge traditionelt set symboliserer frugtbarhed. Hønseæggene blev skiftet ud med chokoladepåskeæg efter anden verdenskrig.

Vil du være helt sikker på at få besøg af påskeharen, skal børnene lave en lun rede i haven, som påskeharen kan lægge sine æg i. Dog skal det siges, at påskeharen efterhånden er blevet en del mindre magelig, og i dag lægger den ofte sine chokoladeæg selv uden en rede.

Senest solgte boliger i Varde

 
 
Lerpøtvej 11
Agertoften 14, Tinghøj
Blüchers Alle 3, Nordenskov
Diget 15
Kærgårdsvej 27, Nordenskov
hus

Få friske øjne på din boligøkonomi

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Drøft dine muligheder med en af vores finansielle samarbejdspartnere.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde