Skal dine børn have et gys i efterårsferien?

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 1. oktober 2015       Gys og (u)hygge i GIVSKUD ZOO   Skal dine børn have et lille gys i efterårsferien, har GIVSKUD ZOO den helt rigtige cocktail af uhyggelige dinoer og farlige rovdyr. Selvfølgelig krydret med hyggelige børneaktiviteter og mulighed for et tidligt morgenbesøg i dyrenes stalde. Læs om nogle af aktiviteterne i dette nyhedsbrev, og find flere informationer på hjemmesiden. I hele efterårsferien har GIVSKUD ZOO åbent hver dag kl. 10 - 17. Kom og få en uhyggelig hyggelig oplevelse.   Læs mere                 Uhyggelig dinosaurfodring  

Alle voksne ved selvfølgelig godt, at dinosaurfiguren på scenen ikke er ægte. Men det er børnene ligeglade med. De synes, den er uhyggelig - og alligevel lidt spændende.

I efterårsferien er der hver dag kl. 14.15 og 15.15 dinosaurfodring på scenen i dinosaur-lejren. Børnene får sjove og uhyggelig facts om dinoer, og bagefter kan de hilse på "Lille T", som dinoen bliver kaldt.

                  Er løver vilde med græskar?  

Hvem skulle nu tro det? Er løverne i GIVSKUD ZOO gået hen og blevet vegetarer?

Nej, de foretrækker som altid kød i rigelige mængder. Men i anledning af efterårsferien får både løver og mange af de andre dyr græskar lagt ind i deres anlæg. Nogle vil, som løverne, bruge græskarrene til at bide i og lege med, mens andre af dyrene bare guffer løs.

Kig selv efter, hvem der gør hvad på din tur rundt i parken.

                  Uhygge og hygge i zooteltet  

I zooteltet ved legepladsen kan børnene få sig en uhyggelig oplevelse, hvis de går ind i det kulsorte rum. Her er der forskellige udfordringer, og hvem ved, hvad der gemmer sig i følekasserne? En mus, eller en...?

Det er til gengæld rigtig hyggeligt at lave sin egen græskarlygte. Køb et græskar til 15 kr. og lav et spændende motiv - måske en løve som vist på billedet?

                  Go'morgen Zoo i uge 42  

Stå tidligt op en dag i efterårsferien, og tag børnene med på Go'morgen Zoo. Det er vildt at komme helt tæt på et næsehorn - og lugte dejligt af det resten af dagen. Vi anbefaler, at du køber din billet tidligst muligt, da Go'morgen Zoo i efterårsferien er rigtig populær.

  Læs mere                   Eksotiske dyr i det danske efterår  

I disse uger skifter de grønne omgivelser over til røde og gyldne farver. Så er det ekstra flot at køre en tur ud over savannen i GIVSKUD ZOO og opleve de eksotiske dyr i danske efterårsfarver. Husk også at gå ind og se vores berberaber, som nærmest bliver camoufleret af de gyldne farver.

                  Træt af tarteletter?  

Du kan selvfølgelig godt få en julefrokost med tarteletter og alle de klassiske juleretter. Men i GIVSKUD ZOO vil vi så gerne anbefale dig den eksotiske julefrokost, hvor du endda kan komme med på tur i stalden forinden. Se datoer og priser på linket herunder.

  Læs mere                   Vind film til efterårsferien  

Vind 8 hyggelige børnefilm til efterårsferien. Vi har samlet nogle tegnefilm og et par dyrefilm - alle på dvd.

Vil du være med i lodtrækningen, skal du svare på, hvornår GIVSKUD ZOO lukker i uge 42?

 

A. Kl. 15:00

B. Kl. 16:00

C. Kl. 17:00

- du kan få hjælp til svaret ved at klikke på linket herunder.

 

Send dit svar senest mandag 5. oktober kl. 12 til nyhedsbrev@givskudzoo.dk

Husk at oplyse navn og postadresse. Vinderen kontaktes direkte.

  Læs mere                     Mød kafferbøflerne i flotte efterårsomgivelser                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Bliv fan af Samson på facebook
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019