Hos os kan du lave invitationer, takkekort og bordkort – og en helt særlig gæstebog
Kan du ikke se nyhedsbrevet? Klik her!
Få inspiration til din næste fest

Er du en af de heldige, der skal holde fest i år? Uanset hvor langt du er i planlægningen, har vi helt sikkert en masse flotte produkter, som kan være med til at gøre din fest helt speciel, uanset om det er en konfirmation, et bryllup eller en rund fødselsdag.

Mors dag venter lige rundt om hjørnet. Har du fundet på en gave? Læs med og se vores bud på en fantastisk gave til verdens bedste mor.

Før, under og efter festen – vi har alle kort
Kig forbi vores udvalg af flotte kort, som du kan kombinere med dine egne billeder. Her finder du både save-the-date kort, invitationer, bord- og menukort og takkekort. Brug den samme designskabelon eller farveskala på alle kort  og skab en rød tråd gennem hele din fest.
Pris fra 59 kr. for 10 stk.
Små detaljer – stor effekt
Lav selv et ”velkommen” skilt og stil det op ved indgangen til din fest. Design skiltet med samme skrifttype og farver som på dine kort, og byd dine gæster velkommen med maner. Du kan også bruge skumpladen som bordplan, så gæsterne kan se hvor de skal sidde. Prøv f.eks. en skumplade i formatet 40x60 cm.
Pris fra 349 kr
En hyggelig hilsen
Lav en personlig gæstebog til jeres fest og indsæt et par enkle billeder af dig og din kæreste. Så kan gæsterne skrive en sød hilsen til jer i fotobogen. Find bogen frem igen på jeres 1 års bryllupsdag og glæd jer over de mange dejlige ord. Vi anbefaler papirtypen digitaltryk mat, når der skal skrives i bogen.
Pris fra 79 kr
Gaven til mors dag – fuld af kærlighed og gode minder
Giv din mor en CEWE FOTOBOG og fyld den med billeder af jeres fælles oplevelser. Billeder siger mere end 1000 ord, og jeres fælles minder vil uden tvivl vække varme følelser hos din mor, når hun bladrer igennem sin nye fotobog. Brug f.eks. billederne fra årets udflugter, miniferie eller hyggelige weekender og oplev glæden, når du overrækker gaven til din mor.
Kundeservice | Priser og leveringstider | Ordrestatus | Fremkald billeder
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du tidligere har tilmeldt dig på foto.elgiganten.dk.
Du er tilmeldt med følgende adresse: newsletter@newslettercollector.com 

Tilføj elgiganten@onlinefotoservice.dk til dine kontakter eller til din liste over sikre afsendere, så er du sikker på, at vores nyhedsbrev altid når frem til dig.
*) Vilkår og betingelser:
1. Evt. tilbud er gældende for bestilling på foto.elgiganten.dk
2. Såfremt der skal anvendes en værdikode, skal denne indtastes under bestillingen (i varekurven). Der kan kun anvendes én værdikode pr. ordre
3. Ordregebyr og porto tillægges din ordre

Afmeld nyhedsbrev