Se nyhedsbrevet i en browser
 

Vi forstår Vingegaard! 🚴💛

Er du klar til at mærke andrealinsus og landevejsrus? Heldigvis behøver du hverken at hedde Vingegaard, eje en lycradragt, eller være i skarpeste Tour-form for at mærke de helt store øjeblikke i sadlen.

Rejs med os ud i verden på et cykel-eventyr! Fyld lungerne med frisk luft og bestem dit eget rejsetempo. Du bliver høj, når kroppen arbejder, pulsen stiger, og dine øjne fanger en lille sommerfugl, der basker i vinden. Her står naturens farver skarpere end nogensinde før.

Vi har udvalgt nogle af vores tohjulede favoritter, men vil du tage føretrøjen på en anden Tour? Fortæl os om det - vi glæder os til at klæde dig på til din cykelrejse.

Fortæl os om din drømme Tour

Tropisk cykelrejse i Cuba ☀️

Tag med på cykel-eventyr i et land der skiller sig ud! På denne grupperejse venter et hav af store oplevelser. Se frem til at nyde en frokost i uberørt natur omringet af store tobaksplantager. Mærk hvordan lokallivet udfolder sig i de brostenbelagte gader blandt farverige facader. Lad dig rive med, når sød salsamusik og cubansk latter samler byen på det lille torv. Turen slutter på egen hånd med afslapning ved det turkisblå hav, hvor din puls får lov at komme helt i bund.

Se cykelrejsen til Cuba her

Oplev Vietnam på to hjul 🌾🏍️


Cyklerejser i Vietnam

Mountainbike og minoriteter
Hop på cyklen, mærk byen vågne og oplev Vietnams betagende landskab på en mountainbike-tur, der fører dig gennem smuk natur og landsbysamfund. Glæd dig til at cykle gennem det bølgende bakkelandskab, snup en pause i bedste picnic-style og oplev lokale minoritetsbyer. Er du A-menneske? Så kan du i Hanoi opleve vietnameserne lave tidlig morgengymnastik og Tai Chi langs Hoan Kiem-søen.

Se alle rejseforslag til Vietnam

Easy Riders i Vietnam

Sid bag på motorcyklen
Forestil dig at cruise ad de snoede og sceniske landeveje, hvor du suger alle naturens indtryk til dig, mens du sidder bag på en motorcykel. Har du siddet på en motorcykel før? Så kender du helt sikkert følelsen af frihed! De erfarne og entuastiske Easy Riders giver dig en unik oplevelse med vilde indtryk. Undervejs gør I stop, hvor du kan gå på opdagelse i det vietnamesiske køkken, udforske lokale områder og opdage skjulte skatte.

Læs mere om Easy Riders her

På cykel i Sri Lanka 🚵🌿

Forestil dig at cykle ad stille småveje gennem det grønne bjergland, hvor duften af morgendug, teplantager og krydderier fylder luften. Foruden den frodige natur, vil du også opleve Sri Lankas lokalliv og de stemningsfulde byer. Efter en lang dag på cyklen kan du se frem til at trække stikket under palmerne med en kold kokosnød. Undervejs vil der være hviledage, hvor du kan udforske det rige kulturliv og smage på det lokale køkken, som er kendt for sine kraftfulde krydderier og lækre retter.

Se rejseforslaget her

Sænk tempoet, oplev spontane stunder 🌏✨


Få hjælp til at planlægge din cykelrejse 👇

Drømmer du om en cykelrejse med mulighed for at mærke naturen og de små stunder som ingen anden, udover dig, kommer til at opleve? Cyklen er en kilde til fysisk og mental sundhed - og vil med garanti give dig nye indtryk og perspektiver, som du ikke oplever på forbifarten, når du rejser med bus, bil eller tog.

Se alle vores forslag på cykelrejser her.

Har du allerede en cykelrejse i tankerne? Så er vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig med at skræddersy et eventyr på to hjul.

Book et gratis møde her