Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek og vind

Skal vi også sælge din?

 
 

Foråret er den tid på året, hvor der traditionelt sælges flest boliger. Overvejer du at sælge, er det derfor et godt tidspunkt at få en vurdering af din bolig. Sætter du til salg nu, kan din bolig nå at være med, når vi sætter alle sejl til og holder landsdækkende åbent hus i påsken.

Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 1. april 2018 deltager du i konkurrencen om 3 stk. iPhone X til en samlet værdi af 30.747 kr.

Se, hvor de fleste vil bo

Hvor vil vi helst bo?

 
 

Når vi spørger danskerne, hvilken beliggenhed de drømmer om, hvis de ikke skulle tage hensyn til hverken pris eller praktiske forhold, er vi ikke så forskellige. Men er du enig?

Se, hvad du skal gøre

Hvad gør du, når vejret skader dit hus?

 
 

Storme, frostskader, skybrud og tung sne. Det danske klima byder på mange fornøjeligheder i løbet af en sæson, og som boligejer kan du kun gardere dig til en vis grænse. Der er dog alligevel et par ting, du i alle tilfælde bør gøre, når naturen viser tænder.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Ikke alt er, som du tror

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi over 1.000 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      78 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.