Nej... vi driller kun... Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     
Undskyld vi fornærmer med uforskammede komplimenter 😁
 
Vi fornærmer selvfølgelig ikke vores kunder, men vi har lige fået et nyt selskabsspil som hedder "Skal du være fræk!?" som vi synes du skulle se.
 
Spillet handler selvfølgelig om at være den som har den sjoveste hjerne, til at sammensætte sjove og frække ord, og derved kunne vinde spillet. 
 
Fra samme danske leverandør GameInventors, som bla har lavet EGO, Partners, Klaps, har vi også lige fået quizspillet "Switch"
 
Med Swich for du får et super lækkert brætspil med 1800 spørgsmål i 12 kategorier, og hvor strategi, snilde og held er sat i højsædet og hvor intet er vundet før det sidste punktum er sat i finalen.
 
 Julen 2020 
Der er nu kun 2 måneder til juleaften, og vi kan mærke at i år bliver året hvor der endnu mere skal hygges med nogle gode brætspil og puslespil med familien, specielt når man i disse lidt usikre tider gerne skal holde sig tæt til vores nære venner og familie.
 
Derfor vil vi opfodre til at være lidt i god tid med julegaver, for vores leverandører har haft rigtig svært ved at følge med efterspørgslen fra jer kunder, så de populære spil vil med garanti hurtigt være udsolgt inden jul.
 
Vi har altid gjort meget ud af den personlige julegaveindpakning i Spillehulen, så bestiller du dine gaver til julegaveindpakning, bliver de indpakket i rigtigt julepapir efter dit valg, med gavebånd og et til/fra kort som du selv udfylder lige inden gaven lægges under træet, så snushaner ikke ved hvem det er til.
 
Harry Potter er slet ikke gået af mode endnu, for vi sælger stadig rigtig meget Harry Potter i Spillehulen, så skal der til at tænkes på julegaver så ville dette være et rigtigt godt bud. 
 
SPAR 29% på Jan van Haastern.
Vi har lavet et mini-udsalg af vores bestseller Jan van Haasteren. Vi plejer dog at have mange flere JVH spil, men desværre har vi ikke fået så mange som vi havde turde håbe på fra leverandøren, så skal dette være gaven til jul er det også nu de skal reserveres.
 
Vi glæder os til at se dig i Spillehulen til et dejligt efterår og den kommende jul. 😊 
 
De bedste hilsner fra alle os i Spillehulen
 
 
Skal du være fræk!?
 
Switch
 
Harry Potter
 

MINIUDSALG - Jan Van Haasteren

UDSALG - SPAR 29% Jan Van Haasteren
 
Herunder har vi fundet har nogle helt friske tilbud specielt til dig, som vi håber er lige noget for dig.
 
Skulle du få lyst til at kontakte os, så er vi altid klar på tasterne hvis du skriver til salg@spillehulen.dk, eller på telefon 66172735, eller klik ind og stil et spørgmål på vores Facebook side her.