Skatteoptimering, budgetlægning og nyt om formidlingsprovisionen

3 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev uge 50: Kom godt ud af det gamle år og godt ind i det nye.
Se denne mail i din browser
December måneds juletoner rammer os fra alle kanter og måske du har brug for et pusterum fra juleræset. Vi har en god anledning til dig. Det er nemlig nu du skal optimere skatten for 2015 og nu du skal kigge nærmere på det nye års budget. Vi sætter dig igang med dette nyhedsbrev, hvor du også kan blive klogere på hvad der sker med den omdiskuterede formidlingsprovision.

Sidste udkald for optimering af skatten 2015

Har du optimeret din skat for i år? Hvis ikke, så er det nu du skal handle. Skatteåret følger kalenderåret, og derfor er det ved at være sidste chance for at optimere skatten for 2015. Det skal som udgangspunkt gøres inden årsskiftet, og det er især relevant i forhold til pensioner og fradrag samt i forhold til skattemæssig optimering af porteføljen. Vi er i fuld gang med dette netop nu og oplever travlhed her op til jul og nytår, så har du brug for rådgivning, vil vi opfordre dig til at bestille nu, mens vi fortsat har enkelte huller i kalenderen.
 

Få overblik over dine optimeringsmuligheder

Har du overblik over næste års budget?

Nytåret venter lige om hjørnet og det er nu du skal have overblik over budgettet for 2016, så du kan springe ind i det nye år med ro i sindet og ro på kontoen. Et overskueligt budget er et afgørende redskab til at sikre en optimeret økonomi i balance - og så giver det tryghed i hverdagen. Vi har udformet et budgetark til formålet og du kan downloade det gratis på uvildige.dk, hvor du også får 5 tips til hvordan du giver dig i kast med at lægge dit budget for det kommende år.
 

Få 5 gode råd og overskueligt budgetark

Beslutning ikke i kundernes interesse

I denne uge har Erhvervs- og Vækstminister, Troels Lund Poulsen, meddelt, at et total forbud mod den omdiskuterede formidlingsprovision ikke kommer på tale. I lighed med Forbrugerrådet, er vi også ærgerlige over denne beslutning. Beslutningen er nemlig ikke i kundernes interesse, og den fastholder uigennemskuelige omkostninger og overbetaling til bankerne i forbindelse med deres salg/rådgivning af investeringer via investeringsforeningerne. Har det interesse, kan du læse vores umiddelbare reaktion på beslutningen, og så følger vi op med en mere dybdegående analyse på et senere tidspunkt, når den relaterede rapport er blevet gennemgået nærmere.

Bliv opdateret på formidlingsprovisionen
Ps. Nu er det ved at være sidste chance for en gratis vurdering...
Vi har i dette efterår tilbudt både en gratis indledende investeringsanalyse og en gratis indledende vurdering af optimeringsmuligheder i din samlede økonomi. Det har haft stor interesse og har givet nogle tryghed ved eksisterende løsninger og andre væsentlige besparelser via efterfølgende rådgivning. Du kan lige nå med i en eller begge af disse kategorier...
 
Ja tak, lad mig se om jeg kan optimere mine investeringsløsninger
Ja tak, jeg vi gerne have tryghed og besparelser i min økonomi
www.uvildige.dk
Facebook
LinkedIn
Copyright © 2015 Uvildige.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail, da du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev på www.uvildige.dk. Kontakt os venligst med evt. spørgsmål eller kommentarer.
Uvildige.dk
Tlf: 4358 4644 
kontakt@uvildige.dk
Find os i hele landet - se vores kontorer her
Ønsker du at ændre hvordan du modtager disse nyhedsbreve?
Du kan opdatere din profil her eller afmelde dig her

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019