View this email in your browser
Skattesnyd hos Uber
Nye undersøgelser viser, at tidligere chauffører hos Uber, der lukkede i Danmark i 2017, har bedrevet svindel for over 3,5 millioner kroner.
Grønnere buskørsel i Ringkøbing-Skjern
Ringkøbing-Skjern Kommune kan se frem til billigere og grønnere buskørsel efter, at Midttrafik har udbudt kommunens lokale ruter og skoleruter. 

Når kommunikationen fejler
Ifølge en undersøgelse fra 3F fra 2019, oplever landets trafikselskaber og taxiselskaber et stigende antal kundeklager over sprogproblemer hos chaufførerne. Men, hvor ansvaret skal placeres henne, er stadig uklart. 
 
 

For medlemmer

 

Husk tilmelding til Årsmøde 2020

Husk, at der nu er åbent for tilmelding til Årsmødet 2020, som dette år bliver afholdt på Marienlyst Strandhotel og Spa fra fredag den 27. marts til lørdag den 28. marts. Hos Dansk PersonTransport glæder vi os til sammen at skabe et par gode dage, hvor der både er plads til faglige indspark og socialt samvær. Invitation og link til tilmelding er sendt ud til medlemmerne via conference manager. Hvis du ikke har modtaget en invitation, er du velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail info@dpt-dk.org. 
 


Igangværende udbud

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Dansk PersonTransport, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er tilmeldt listen hos Dansk PersonTransport.

Our mailing address is:
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11
København K 1364
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.