Gewoon is goed genoeg, meer energie en de diepte in met Marc Marie Huijbregts
Zin Magazine 12

Zin Magazine 12

Gasthoofdredacteur Isa Hoes, Menopauze dossier en nazomeren in Fins Lapland.
Zin
13 tips voor meer energie
Skip de herfstdip

Storm, buien en grauwe luchten. De herfst is weer begonnen en daarmee de periode van lusteloosheid, sombere gevoelens en extreme vermoeidheid. Ten minste voor hen die last hebben van de winterblues. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je energie weer op peil te krijgen.

Zin
Column gasthoofdredacteur Isa Hoes
Gezocht: een ..... man

Zou ze nou wel of zou ze niet?Is ze eraan toe of toch niet helemáál? Actrice Isa Hoes is niet bepaald het alleen-op-de-bank-type. Integendeel, haar leven is rijkgevuld. Maar nieuwsgierig is ze stiekem wel. Naar De Man. Die Ene Speciale. Aandachtspunt: hoe vind je die?

Zin
Wie regelt je zaken als je het zelf niet meer kunt?
Levensexecuteur

Misschien denk je er nog helemaal niet over na, maar het is mogelijk dat er een moment komt waarop je niet meer zelfstandig kan beslissen. Je bent dan wilsonbekwaam. Een levensexecuteur kan op dat moment uitkomst bieden.

Zin
Animatiefilm over burn-out
Gewoon is goed genoeg

I'm perfectly fine is een korte animatiefilm voor (gestresste) volwassenen, gebaseerd op de graphic novel Burn-out Dagboek van striptekenaar Maaike Hartjes (1972). Een film over burn-out, perfectionisme, en leren om gewoon 'goed genoeg' te zijn.

Zin
Win met Zin
De nieuwe Aaf Brandt Corstius

Levenslessen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Dat is dan toch maar mooi meegenomen. Dat columnist Aaf Brandt Corstius (1975), door velen gretig gelezen, je die even meegeeft. Doet ze middels haar vandaag verschenen verzameling: Gun iedere kabouter zijn eigen muts.

Zin
Een dag vol plezier
Vermaak op Landleven Winter!

Kom jij ook naar Landleven Winter op 8, 9 en 10 december? Neem deel aan oud-Hollandse spellen, geniet van een ronde op de splinternieuwe rolschaatsbaan of struin rond op de bruisende Landleven Wintermarkt. Bestel je tickets t/m 7 december voor slechts € 19. 

Zin
3 vragen aan
Marc Marie Huijbregts

Cabaretier, acteur en podcast maker Marc-Marie Huijbregts (1964) is uitgesproken in het theater. Hij stort zich samen met goede vriendin Isa Hoes op het maken van de podcast Marc-Marie & Isa vinden iets. “Onze vriendschap heeft zich alleen maar verdiept.”

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden