Caroline & Mart, Viva Andalucia & overheerlijke Zelfmaak Chinees
Zin Magazine 3

Zin Magazine 3

Boezemvriendinnen, Daniel Boissevain & Groepsreizen naar spannende bestemmingen
Zin
Dubbelinterview
Caroline & Mart

Ze kennen elkaar al ‘eindeloos’, maar sinds 2022 werken ze ook samen: presentator Caroline Tensen en couturier Mart Visser. Een mooi gesprek!

Zin
Wel zo handig
Vliegtuigstand op mobiele apparaten

Je hebt er vast weleens van gehoord: de vliegtuigmodus of vliegtuigstand op je mobiel. Die zet je aan in het vliegtuig, maar ook buíten het vliegtuig kan die functie goed van pas komen.

Zin
SRC Reizen & Zin
Viva Andalucia

Andalusië heeft alles voor een fantastische vakantie! Toer tussen graanvelden vol klaprozen en eindeloze olijfboomgaarden naar witte dorpjes en de mooiste steden van Spanje. Wil je deze temperamentvolle regio ook bezoeken? Dan heeft SRC Reizen een prachtige lezersaanbieding voor je!

Zin
De keuken in
Zelfmaak Chinees 

‘Zullen we Chinees halen?!’ Een geliefde uitspraak als er gasten onverwachts bleven eten of als even helemaal niemand zin had om te koken. Ondertussen verdwijnt ‘de afhaalchinees’ een beetje uit het straatbeeld. Maar niet bij ons in de keuken: vanavond doen we ‘zelfmaakchinees’!

Zin
Zin tipt
Win de nieuwe Lisa Jewell

Schrijven doet ze puur op gevoel en zonder vooraf opgezet plan. De Engelse bestsellerauteur Lisa Jewell laat zichzelf steevast door haar eigen thrillers verrassen. Maar haar verhalen zijn wél geloofwaardig; ze moeten de lezer flink onrustig maken. Dat is met haar huiveringwekkende nieuwste, Niets is waar, ook weer het geval.

Zin
Een feest waar jij bij wilt zijn!
Huishoudbeurs 2024

Met meer dan 300 shops & stands ben je de hele dag zoet en vind je altijd iets dat bij je past. Met optredens van topartiesten, creatieve workshops en een verrassend theaterprogramma heb je alles waar je van houdt onder één dak. Tickets vanaf € 7,50

Zin
7 tips voor meer energie
Skip de voorjaarsdip

Zijn medische oorzaken uitgesloten, maar voel jij je de laatste tijd behoorlijk futloos. Misschien is een van de 7 verborgen oorzaken de reden van jouw vermoeidheid.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden