Skoften gemist: welk geluid maak jij als je klaarkomt?

1 year ago


Text only:

Skoften op je telefoon? Download de iOS of Android app gratis!
Wereld Orgasmedag: welk geluid maak jij als je klaarkomt?
Er zijn tegenwoordig zoveel onzin-dagen, maar zo nu en dan moet je daar natuurlijk iets mee doen. Wereld Orgasmedag is zo’n dag bijvoorbeeld. Kunnen we niet negeren, maar dat begrijpen jullie vast wel. Petra ging daarom voor ons de straat op en vroeg de mensen: welk geluid maak jij nou als je klaarkomt?
 
Evert interviewt Steve-O en laat een tattoo door hem zetten
Elke millennial kent Steve-O en is zeer waarschijnlijk opgegroeid met de geniale en maffe stunts van de heren van Jackass. Steve-O komt dit jaar met zijn “The End Of The World Tour” o.a. naar Nederland en België. Wij zochten hem op in Antwerpen afgelopen dinsdag voor een interview. Natuurlijk zijn we Skoften niet als we geen gekke stunt bedacht hadden: Evert laat namelijk een tattoo op zijn been zetten door niemand minder dan Steve-O zelf. Man man man!Kaarten winnen zijn show Op 19, 20 en 21 december is zijn show in Nederland te zien (Groningen, Utrecht en Tilburg). Wij mogen diverse kaarten weggeven voor al deze shows. Wil je hier kans op maken check dan onze win-actie.
 
Dionne Stax verklapt wat ze ‘s nachts in bed draagt
Gisteren was ze onbedoeld het middelpunt van een klein ‘twitter-relletje’ toen ze een iets te blije foto plaatste op het moment van de aanslag in Berlijn, maar dat zijn wij natuurlijk allang weer vergeten. Ze hoeft maar met haar heupen te draaien of te vertellen wat voor sexy setje ze ‘s nachts draagt en heel Nederland valt in katzwijm.
 
Peter Pannekoek roast Gordon helemaal de moeder
Gordon was aan de beurt en Peter Pannekoek deed zijn werk prima. *evil grin*
 
Quiz: ben jij slimmer dan 90% van de mensheid?
Onlangs heb je je kennis over de Tweede Wereldoorlog en een aantal zieke dictators kunnen testen, en daar doen we vandaag nog een klein schepje bovenop. Ben jij slimmer dan 90% van de mensheid?Nog een quizje spelen? De rest vind je hier.
 
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands
Je ontvangt deze mail omdat je geregistreerd lid bent op Skoften.net. Wil je deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018