Hej John

Episode 2: "Skruetrækkeren"
- se med her

Hvordan laver man ”Skruetrækkeren”, når man skal forbi et tremandsforsvar? Se Brian Lykkes boldmagi, mens han venter på, at der bliver plads i studiet hos DBU. 


Vi har sendt Brian Lykke til DBU’s hjemmebane i Brøndby for at lave en teaserfilm til Den Store STARK Quiz. Se med her, hvordan det går…

Gør en forskel for vandmiljøet

Arbejder du med kloaksystemer og kender til udfordringerne med at holde flydeaffald væk fra kloaksystemet? Wavin Tegra-rendestensbrønd kan være med til at afhjælpe de udfordringer. Når vandet skal igennem brønden, bliver vandet grovsorteret, og størstedelen af blade, sten, jord og andet ender i bunden af brønden. 

Nyhed fra SIKA: Phthalatfri, universal fugemasse

Bygninger er mest sårbare over for vandindtrængning, der hvor bygningselementer og materialer mødes. Med SikaHyflex®-402 Connection sikrer du tætte og holdbare løsninger i dit byggeris forbindelses- og bevægelsesfuger. Læs om SikaHyflex®-402 Connection – den højelastiske OG phthalatfri fugemasse, der har en god vedhæftning til mange byggematerialer. 

Skrab nu og se, om du vinder!

Hos STARK står vi bag dem, der kan deres håndværk. Og som storsponsor for det danske herrelandshold, står vi også bag landets dygtigste fodboldspillere. Det er vi stolte af, og derfor inviterer vi dig til at bruge bolden sammen med os: Skrab og vind fede præmier. Held og lykke 😊

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: