Få inspiration til at opføre dit eget minivådområde · Er du ung og ambitiøs landmand? Kom med i SLFs Ungenetværk · Den politiske snak gik livligt på SLFs stand på dyrskuet · Hvededag: Et kig i krystalkuglen· Ny mæglerassistent i Landbogruppen Sønderjysk
Få inspiration til at opføre dit eget minivådområde
Onsdag den 15. juni inviteres til Åbent minivådområde rundt omkring i landet. Ét af stederne er hos Torben Madsen på Gymosevej ved Haderslev.
 
 
Er du ung og ambitiøs landmand? Kom med i SLFs Ungenetværk
Unge landmænd, som vil tilegne sig viden, give kolleger feedback samt med lysten til erfaringsudveksling, kan blive en del af SLFs ungenetværksgruppe. Der er nu åben for tilmelding til næste møde den 21. juni.
 
 
Den politiske snak gik livligt på SLFs stand på dyrskuet
For anden gang inden for tre uger afviklede SLF en runde speeddating – denne gang med to folketingspolitikere ved Det Sønderjyske Fællesdyrskue.
 
 
 
 
Hvededag: Et kig i krystalkuglen
Hvad byder fremtiden på inden for hvedeavl. Vi afprøver nye sorter og svampemidler. Der vil desuden være fokus på præcisionsjordbrug.
 
 
 
 
 
 
Ny mæglerassistent i Landbogruppen Sønderjysk
Marianne Bekker-Søberg er med virkning fra den 16. maj tiltrådt en stilling som mæglerassistent i Landbogruppen Sønderjysk på Billundvej i Vojens.
 
 
 
 
Kommende arrangementer
 

 
 
 
Copyright © 2022 SLF, All rights reserved.
Sendt til: slf@slf.dk


Du kan framelde dig denne liste.