Dansk kalveproduktion har brug for hjælp 

Christian Lund, formand for SLF og L&F Kvæg, mener, der er behov for en særlig indsats for at ”genstarte” økonomien i dansk kalveproduktion efter Corona-krisen. Derfor tog han mandag 20. april initiativ til at samle nogle få nøglepersoner inden for kalveproduktion.
Mødet fandt sted hos kalveproducent Svend Amstrup Jensen i Foldingbro.

LÆS MERE

Indbetaling af moms og B-skat som følge af de ændrede frister

Som følge af Corona-situationen er der sket midlertidig ændring af fristerne for indbetaling og indberetning af moms. Derudover er fristerne for indbetaling af B-skat for april og maj udskudt. Du kan dog godt vælge at indbetale til de oprindelige frister.

LÆS MERE

Hjælpepakke til erhvervslivet er forlænget 

Et enigt Folketing har forlænget og justeret hjælpepakken til erhvervsdrivende, der oplever omsætningsnedgang som følge af Corona-situationen. Nedenfor beskrives hovedpunkter, der vedrører omkostningsdækning, kompensation for omsætningsnedgang og tilbagebetaling af indbetalt moms.

LÆS MERE

Overvejer du at stifte et selskab? 

Der kan være gode grunde til at drive dit landbrug som selskab i stedet for i personligt regi. En af dem kan være udskydelse af skatten. Det kan dog også være, at selskabsstiftelse ikke er det rigtige for dig. Hos SLF hjælper vi dig med at finde den mest optimale virksomhedsform.

LÆS MERE

Skal du have et minivådområde?

Du kan søge tilskud til minivådområder i perioden 28. februar – 11. august 2020. Kontakt oplandskonsulenten, hvis du kunne tænke dig et minivådområde. Rådgivningen er gratis.

LÆS MERE

Bestil blomsterstribe

Også i år tilbyder SLF landmænd en ordning med sommerblomster i kanten af deres marker. Denne gang i samarbejde med to medlemmer, som varetager såarbejdet. 

LÆS MERE

 

Opdateret sprøjtejournal

Nu skal du kunne fremvise en opdateret sprøjtejournal på papir eller online ved kontrolbesøg, når Landbrugsstyrelsen kommer på uanmeldt besøg.

LÆS MERE

Online dansk undervisning 

Udviklingscenter Syd tilbyder Forberedende Voksenundervisning (FVU) i dansk for hjemsendte medarbejdere eller andre med mulighed for fuldtids- eller deltidsundervisning.

LÆS MERE

 

Facebook
LinkedIn
SLF Tv
Website
Copyright © 2020 SLF, All rights reserved.
Sendt til: newsletter@newslettercollector.com

Send dette Nyhedsbrev til ven

Du kan updatere dine oplysninger eller framelde dig denne liste