Kom til åbent minivådområde 12. eller 27. maj

I perioden fra den 16. april til 14. september 2021 kan der søges tilskud til minivådområde. Vil du have inspiration, så er der inviteret til åbent minivådområde seks forskellige steder i det syd- og sønderjyske.
 

LÆS MERE

SLF-formand: - Landbruget bør ikke selv finansiere den grønne omstilling

Et krav om flere efterafgrøder samt store reduktioner i den direkte landbrugsstøtte får kritiske ord med på vejen fra formanden i Sønderjysk Landboforening Christian Lund.
 

LÆS MERE

SE VIDEO: Majsen på SLFs forsøgsmark sået med robotteknologi

Ved en række demo-arrangementer ved fem forskellige værter bliver almindelig praksis i majsmarken sammenlignet med den nyeste robotteknologi fremstillet af to danske virksomheder. Første stop var på SLF’s forsøgsmark ved Gabøl.

 

LÆS MERE

Hjælp dine udenlandske medarbejdere med at få en god skattestart

Det gælder om at blive registreret korrekt, betale den rigtige skat og få de rigtige fradrag. Som arbejdsgiver for udenlandske medarbejdere er det vigtigt, at der bliver tale om en god start, når det gælder skatteforholdene.

LÆS MERE

Vi søger: Lønspecialist

Har du lyst til at arbejde i en virksomhed i vækst – hvor kunderne er i centrum? Brænder du for at arbejde med løn, og har du blik for detaljen? Så er vi i SLF’s HR- og Arbejdsgiverservice, som udfører en lang række opgaver – herunder løn – for eksterne kunder, på udkig efter dig.

LÆS MERE

 

Vil du være vært ved sensommerens Åbent landbrug?

Værter kan vælge mellem to forskellige koncepter, når Åbent Landbrug afvikles søndag den 19. september. Der bliver mulighed for enten åbent hus eller en rundvisning. SLF er på udkig efter interesserede værter, som skal melde sig senest den 15. maj.

LÆS MERE

Firkløver bag nyt samarbejde omkring klimatjek

Syddansk Kvæg, vestjysk, KvægXperten samt Lemvigegnens Landboforening samler kræfterne omkring Arla’s Klimatjek. Samarbejdet bygger på tillid og respekt og skal i sidste ende være til landmandens fordel.

LÆS MERE

 

Facebook
LinkedIn
SLF Tv
Website
Copyright © 2021 SLF, All rights reserved.
Sendt til: newsletter@newslettercollector.com

Send dette Nyhedsbrev til ven

Du kan updatere dine oplysninger eller framelde dig denne liste