Frister for indbetaling af A-skat og AM-bidrag er udskudt

Fristen for indbetaling af A-skat mv. for oktober måned 2020 udløber den 31. maj 2021. Som tidligere beskrevet er der sket ændring af fristerne for indbetaling af A-skat og AM-bidrag som følge af hjælpepakker i forbindelse med Covid-19.
 

LÆS MERE

SLF-formand: Stavnsbåndet er ophævet – også i landbruget

Formanden for SLF’s bestyrelse, Christian Lund, svarer igen på kronik fra folketingsmedlemmerne, Christian Juhl og Søren Søndergaard, begge Enhedslisten, omkring udenlandsk arbejdskraft i landbruget.
 

LÆS MERE

SLF er på udkig efter værter ved sensommerens Åbent landbrug?

Værter kan vælge mellem to forskellige koncepter, når Åbent Landbrug afvikles søndag den 19. september. Der bliver mulighed for enten åbent hus eller en rundvisning. SLF søger efter interesserede værter, som skal melde sig senest den 31. maj.

 

LÆS MERE

Ansøgningsrunde for miljøteknologi rykker til foråret 2022

Landbrugsstyrelsen prioriterer de kunder, der allerede har fået tilsagn om støtte til miljøteknologi, før en ny runde åbnes. Den næste miljøteknologirunde åbner derfor for ansøgninger om tilskud først i foråret 2022.

LÆS MERE

Få et kig på åbent minivådområde torsdag den 27. maj

I perioden fra den 16. april til 14. september 2021 kan der søges tilskud til minivådområde. Vil du have inspiration, så er der inviteret til åbent minivådområde den 27. maj tre forskellige steder i det syd- og sønderjyske.

LÆS MERE

 

Facebook
LinkedIn
SLF Tv
Website
Copyright © 2021 SLF, All rights reserved.
Sendt til: newsletter@newslettercollector.com

Send dette Nyhedsbrev til ven

Du kan updatere dine oplysninger eller framelde dig denne liste