Ook leuk: ontvang een gratis poster bij je bezoek aan Lightyear! ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Nieuw: De Allergrootste Slijmfilm

In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt!

Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen?

Koop kaarten →

Muzikale tip van de programmeur: Elvis

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze - van oorsprong Nederlandse - manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks).

  • Ook te zien als Film & Flavour-special
Tijden & Tickets →

Minions: Hoe Gru Superschurk werd

Code geel in onze bioscoop, want de Minions zijn terug! In deze nieuwste film zien we hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt.

Tijden & Tickets →
Films
Jurassic World: Dominion
Lightyear (NL)
Madres Paralelas
Top Gun: Maverick

Kom naar Lightyear en krijg een gratis poster

Lightyear vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. Krijg een toffe poster cadeau bij je bioscoopbezoek aan dit gloednieuwe avontuur!

Meer info →

Specials ⤵️

El Buen Patron | Film & Flavour

In deze Spaanse Oscarinzending speelt Javier Bardem de “goede” baas die zijn werknemers in toom probeert te houden om een zakelijke onderscheiding te krijgen. Deze manipulatie kan uiteraard alleen maar misgaan. Het levert niet alleen een smeuïg en vermakelijk verhaal op, maar ook een bizarre, actuele one-man show.

De film kreeg alle lof in Spanje en bewijst maar eens te meer dat Bardem als charismatische meesteracteur garant blijft staan voor glansrijke rollen.

  • Do 7 juli en vrijdag 8 juli
  • In combinatie met een wijn-, koffie- of luncharrangement
Tickets & Info →

André Rieu: Happy Days Are Here Again

Het wachten is voorbij! Na twee lange jaren treedt André Rieu weer op in zijn geboorteplaats Maastricht. Met trots presenteren wij op zondag 28 augustus een gloednieuw zomerconcert – Happy Days are Here Again! - op het grote doek.

Tickets & Info →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©