Nieuwsbrief van 04-10-22 15:14:28
Online bekijken
 
 
 

Vele designoplossingen van TECE voor urinoir en wc

Met de complete oplossingen van TECE kunt u het design van urinoir en wc perfect op elkaar afstemmen en de hygiëne verbeteren. Dankzij de vele modellen, kleuren en materialen is er voor elk project een individuele ontwerpstijl toe te passen.
Lees verder   Vraag informatie aan

CALEFFI XF: next level magnetische vuilafscheider-filter met extra power

De CALEFFI XF vuilafscheider met easy clean filter maakt een ongeëvenaarde systeemreiniging mogelijk. Deze extreem efficiënte vuilafscheider met Extra Filter zorgt al vanaf de eerste doorstroming voor een eliminatie van vuildeeltjes tot 160µm. Door haar hoge filtercapaciteit is de Caleffi XF uitermate geschikt voor warmtepompsystemen die speciaal gevoelig zijn aan systeemvervuiling.
Lees verder   Vraag informatie aan

Walraven exclusief vertegenwoordiger van McAlpine in de Benelux

Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.
Lees verder   Vraag informatie aan

Vrolijk breidt uit om nog slimmer te kunnen bouwen 

Vrolijk, partner voor ontwikkeling en realisatie van bouwprojecten breidt haar activiteiten uit met de productie van een eigen ontwikkeld staalconcept. Het staalconcept is door Vrolijks’ engineeringsafdeling uitgedacht en ontwikkeld om projectteams te voorzien van een hoogwaardige standaard tijdens het bouwen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Groen bezig, ook in silo 

Weber Beamix, heeft de ambitie om in 2050 CO2 neutraal te zijn. En daar worden nu al grote stappen voor gezet. Naast het terugdringen van de uitstoot tijdens productieprocessen, wordt er ook gekeken naar de samenstelling van producten. Met de introductie van Weber Beamix Beton 75 eco heeft Weber Beamix weer een grote stap gezet richting de genoemde klimaat ambitie. En nu is dit product ook beschikbaar in silo!
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP