Nieuwsbrief van 15-10-20 6:30:08
Online bekijken

Minder energieverbruik, meer installatiegemak

Walraven oplossingen voor hemelwaterafvoer

Nu de herfstperiode aanbreekt, is het van groot belang dat de hemelwaterafvoerbuis goed bevestigd is. De BIS Scharnierpijpbeugel 400 van Walraven heeft een betrouwbare zekerheidssnelsluiting en staat garant voor het eenvoudig bevestigen van hemelwaterafvoerbuizen, of ze nu rond of vierkant zijn!

Rook- en koolmonoxidemelders: een must in elke woning

Zowel rook als koolmonoxide zijn sluipmoordenaars. Rook verspreidt zich razendsnel door een huis. Wie ligt te slapen, wordt overvallen. Daarom is een rookmelder cruciaal. Evenzo belangrijk is het vroegtijdig detecteren van concentraties koolmonoxide in een woning. Chubb levert melders die levens kunnen redden. Voorlichting over de gevaren van koolmonoxidevergiftiging is van wezenlijk belang.

Hulpmiddelen voor een schone cv-installatie

Voor de waterkwaliteit en waterbehandeling van verwarmingssystemen werd lange tijd vastgehouden aan de Duitse VDI-norm 2035, onlangs is daar een ISSO-publicatie aan toegevoegd. Gelijktijdig groeit de aandacht voor schone installaties, die conform de ontwerpcondities functioneren en een hoog rendement, minimale storingen en een lange levensduur garanderen. Om hier optimaal invulling aan te geven, biedt Caleffi diverse demineralisatie/softenersets, chemische behandelmethodes en cartridges aan.

Slimme totaaloplossing met ventilatiewarmtepomp

De familie Wittouck probeerde in hun nieuwbouwwoning tal van energiezuinige technieken toe te passen. Het woonhuis bevat PV-panelen, vloerverwarming én ook een ventilatiewarmtepomp met 2-zonesturing. Met de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco in hybride opstelling besparen ze tot 60% op energie.

Getting closer

Mobiliteitsspecialist Orona richt zich op het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van onder andere liften, roltrappen en rolpaden voor zorginstellingen, woongebouwen, commerciële gebouwen en stedelijke omgevingen. Orona is in 1964 is opgericht in het Spaanse Baskenland en is een coöperatie bestaande uit meer dan 30 bedrijven in Spanje, Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen en Brazilië.

Makkelijke oplossingen voor een slimme woning

Een moderne woning verandert met de bewoner(s) mee. Een draadloze bediening, intelligente toestellen en spraakherkenning zorgen voor extra comfort, een lager energieverbruik en een veiligere woonomgeving. Dit najaar breidt Legrand zijn smart home-assortiment uit met een aantal belangrijke nieuwe opties. De overstap naar een slimme woning (een ‘smart home’) biedt een gebruiker grote voordelen.

Systemair introduceert Geniox

Eenvoudig en snel een gezond binnenklimaat realiseren en tegelijkertijd energie besparen? Toekomstbestendig verwarmen, koelen en ventileren in één compact systeem? Geniox voldoet aan alle eisen! De motivatie voor het ontwikkelen van Geniox is de ambitie om de beste kwaliteit binnenlucht te leveren met de laagste impact op het milieu en de meest gunstige total cost of ownership. Bovendien is Geniox eenvoudig in al zijn facetten, van het selecteren van het juiste model tot de installatie, de bediening en het onderhoud.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.