Slimme mbo+-secretaresse investeert nu!

1 year ago


Text only:

Nieuwsbrief niet goed in beeld? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.Slimme mbo+-secretaresse investeert nu!
Rieel-Info nummer 2017-47
Na jaren van bezuinigen, investeren bedrijven en organisaties weer volop in opleiding en training van hun personeel. Er is zelfs een regeling van kracht die werkgevers hiertoe verplicht. Veel secretaresses zijn slecht geïnformeerd over deze mogelijkheden en als ze die wel kennen dan voelen ze zich vaak bezwaard om hier een beroep op te doen. Daarmee doen secretaresses zichzelf te kort. Mbo+-secretaresses in het bijzonder, want zij missen de mogelijkheid om nu wel heel snel hun hbo te halen. Lees meer >>
Aanbieding van de maand: Secretaressehogeschool wintervariant 2018

Het secretaressevak verandert. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan secretaresses. Je wilt je wel graag ontwikkelen maar niet jarenlang naar school. Rieel biedt een ideale oplossing voor secretaresses die verder willen dan hun huidige mbo+-niveau: de wintervariant van de Secretaressehogeschool. Je gaat een week naar school en maakt daarna nog een praktijkopdracht en een portfolio. De opleiding kun je zo binnen 3 maanden afronden.

Met de Secretaressehogeschool verhoog je nog deze winter je werk- en denkniveau van mbo+ naar hbo.

Je volgt een uniek programma dat bestaat uit:
• een uitgebreide intake
• een startopdracht
• een complete week training (5 dagen)
• een praktijkopdracht
• een portfolio. 

De trainingsweek wordt gegeven bij ITPH Facility Centers in Zwolle. Wil jij ook je marktwaarde verbeteren als secretaresse? Investeer nu in je toekomst en meld je aan voor de Secretaressehogeschool! Dan ben jij nog deze winter in het bezit van een hbo-certificaat. Deelname is uitsluitend mogelijk via een vrijstelling op basis van eerder behaalde diploma’s of certificaten op mbo+-niveau. 

Actie alleen geldig bij aanmelding tot en met 8 januari 2018!

Adri van Klaarbergen, bestuurssecretaresse bij een onderwijsinstelling in Friesland:


 “Onlangs nam ik deel aan de opleidingsweek van mbo+ naar hbo aan de Secretaressehogeschool. Werkzaam als secretaresse binnen de onderwijssector, was deze verkorte variant ideaal om zelf aan de studie te gaan. Op basis van een eerder genoten opleiding kreeg ik vrijstelling voor de opleidingsweek (van mbo naar mbo+) en mocht ik vanaf de tweede opleidingsweek (van mbo+ naar hbo) instromen. Ik vond het waardevol en leerzaam om ervaringen in het secretaressevak uit te kunnen wisselen met de collega-secretaresses in de groep. Ik heb veel geleerd van de deskundige en sympathieke docenten. Een belangrijk resultaat van deze opleiding is voor mij, dat ik mijn kennis en inzicht heb kunnen vergroten, waardoor ik weer een stukje professioneler in het secretaressevak sta. Daarbij zie ik het behaalde certificaat als een bevestiging van mijn hbo werk- en denkniveau en daarmee als een mooie toevoeging op mijn cv. Wat mij betreft is deze opleiding aan de Secretaressehogeschool een aanrader voor iedere secretaresse die zich verder wil ontwikkelen en professionaliseren”.

Nieuws voor secretaresses

Nederlanders opnieuw de besten in Engels
De Engelse lees- en luistervaardigheden van Nederlanders zijn beter dan die van anderen voor wie het Engels niet de moedertaal is. Voor het tweede jaar op rij is dat de conclusie van een jaarlijks onderzoek van taalonderwijsbureau Education First. Nederland wordt gevolgd door Zweden (2) en Denemarken (3).
Bron: OnzeTaal
Eindelijk: verzonden WhatsApp-bericht terug te trekken Met de nieuwste update heeft WhatsApp het mogelijk gemaakt om verzonden berichten terug te halen. Om een bericht te verwijderen, houdt u het bericht in kwestie ingedrukt en drukt u vervolgens op ‘Verwijder’. Vink vervolgens de berichten aan die u wilt weghalen, klik onderaan op het prullenbakje en kies voor ‘Verwijder voor iedereen’
Bron: diverse media
Nieuwe ISO-normen voor projecten en portfolio's
In 2017 zijn er twee nieuwe ISO-normen gepubliceerd die interessant zijn voor professionals met project-, programma- en portfoliomanagement op hun bordje. De ISO-normen helpen organisaties om de corporate governance vorm te geven.
Bron: Rendement                  

 


Uitschrijven


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019