Video: rampbrug met hijskraan en al opgeblazen
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Sloopsector jaagt met Demolition Day op jong talent
In de strijd om jong talent lanceren slopers hun eigen open dag: Demolition Day. Dolgraag wil de geboren sloper Kees de Groot Nederland laten zien hoe veelzijdig het vak is. Een gesprek over de emancipatie van het slopersvak. Over slopen en ontmantelen, of moeten we zeggen: amoveren? 
(advertorial)
Nieuw op BouwMachines.nl: premium artikelen
Een selectie van onze artikelen is vanaf nu exclusief voor abonnees te lezen. Dit zijn premium artikelen. Maak nu een gratis account aan en krijg gratis toegang tot 3 premium artikelen per maand.
Takeuchi haalt €17.000 op voor de ALS Liga

Tijdens het afgelopen Wereld Kampioenschap voetbal heeft Takeuchi zich met de nieuwe TB225 minigraver, geheel in ‘duivelse’ stijl, ingezet voor de ALS Liga. Er is tot nu toe maar liefst €17.000 opgehaald voor deze stichting door geld in te zamelen via leveranciers.

Lees verder >
VIDEO: Rampbrug met hijskraan en al opgeblazen

De Chirajara Brug in Colombia is vorige week uit voorzorg opgeblazen. Bij de brug, die nog in aanbouw was, waren ontwerpfouten gemaakt. Een deel van de brug was daardoor begin dit jaar al ingestort. Er kwamen tien bouwvakkers bij om het leven.

Lees verder >
Eerste nieuwe Hyundai HL965 draait bij Bottelier

De eerste nieuwe Hyundai HL965 in Nederland draait bij Bottelier in Haarlem. Met zijn basisgewicht van ruim 20 ton valt de nieuwemachine tussen de 18,5 tons HL960 en 23.5 tons HL970 van Hyundai.

Lees verder >
Tweede hybride graafmachine van Komatsu voor Damsteegt

G.M. Damsteegt in Oud-Alblas heeft een tweede hybride Komatsu rupsgraafmachine in gebruik genomen. Bekende techniek voor het bedrijf: het draaide al een tijd met een hybride HB215LC-2. Die bevalt zo goed, dat geïnvesteerd werd in een tweede.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright