Slordigheden energielabel leidt tot huurpuntenverlies

2 years ago


Text only:

Maandelijkse nieuwsbrief van het project Samen Energie Besparen van Vastgoed Belang, belangenbehartiger van de particuliere vastgoedbelegger.


Nieuwsbrief Nummer 10 2015


Vastgoed Belang wil dat in 2020 80% van het bezit van onze leden een energielabel C of hoger heeft. Dat geldt zowel voor kantoren, winkels, zorgcentra als woningen.

De Case van Cees


In het verleden heb ik u regelmatig gewezen op het belang van het hebben van een energielabel en een Energie Index wanneer u woningen verhuurd. Daarbij heb ik ook gewezen op het feit dat dit gevolgen kan hebben als de verhuurde woning een huur boven de liberalisatiegrens heeft. Meer weten? Lees hier de 'Case van Cees'. Ik wens u veel leesplezier.
Met vriendelijke groet, Cees Jonker.

Column Joost Spithoven


Het beteugelen van de klimaatverandering begrijpen we. En als energiebesparing tevens leidt tot kostenbesparingen dan voelt dat goed. Maar telkens komt er nationaal of internationaal weer een nieuw akkoord voorbij, zoals bijvoorbeeld het Energie-akkoord, waardoor lijkt of de doelen niet haalbaar of betaalbaar zijn. Lees hier de prikkelende column van organisatieadviseur Joost Spithoven.

Nieuwe ezine Wonen


Dit jaar staat het ezine Wonen in het teken van 'Nul op de Meter'. Met o.a. interviews met het ministerie van Binnenlandse Zaken, de Woonbond, VvE Belang en Cor Verkade, bestuurder bij Vastgoed Belang. Blader hem hier online door.

Vastgoed Belang


Vastgoed Belang is een belangenbehartiger van particuliere beleggers in vastgoed, die goed zijn voor 60% van de jaarlijkse investeringen in vastgoed. Die belangenbehartiging richt zich op verbetering van het rendement, dat met name door het overheidsbeleid in de exploitatie van (zelfstandige) woningen en utiliteitsgebouwen zorgen geeft.

STEP subsidienieuws


- Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden over de STEP subsidie.
- Intrekken van de aanvraag grootste vraag bij STEP!
- RVO.nl controleert álle STEP-aanvragen ‘intensief’

Zo start u met circulair bouwen


Circulair bouwen. Er is veel over geschreven en gezegd, maar hoe kun je als eigenaar of bouwer er laagdrempelig mee starten?  Lees hier 8 tips om met circulair bouwen te starten.

"Eeuw van de verduurzaming"


"Dit wordt de eeuw van de verduurzaming. Over 35 jaar moet de gebouwde omgeving van Nederland compleet energieneutraal zijn. En de grootste opgave bij deze transitie ligt bij de bouwsector", zegt Meindert Smallenbroek, directeur Energie en Omgeving bij het ministerie van Economische Zaken. Lees hier waarom.
Samen Energie Besparen
Cees Jonker
Vastgoed Belang
Share
Tweet
Forward
Share
+1
© 2015 Vastgoed Belang
U heeft zich aangemeld voor updates van Samen Energie Besparen, een project om energiebesparing onder de leden van Vereniging Vastgoed Belang te bevorderen.
Dit bericht is verzonden aan newsletter@newslettercollector.com.
Heeft u nog verder vragen, neemt u dan contact op met:
Vastgoed Belang
Nachtwachtlaan 20, 1058 EA Amsterdam
Telefoon: (020) 34 63 123
E-mail: info@vastgoedbelang.nl
Realisatie nieuwsbrief: Wessel Simons (Responsive Media)
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vastgoed Belang Ledenservice B.V. · Nachtwachtlaan 20 · Amsterdam, Noord Holland 1058 EA · Netherlands

vastgoedbelang.nl

Categories: Real Estate
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018