Eindejaarsarrangementen
Niet goed leesbaar?
Boek nu het kerstvakantie- of eindejaarsarrangement!
Nog maar 6 weken...

Dan sluiten we 2021 af en beginnen we aan een nieuwe bladzijde. Een nieuw jaar, nieuwe herinneringen en uitdagingen. Wilt u in alle rust terugblikken op het afgelopen bijzondere jaar en uitkijken naar 2022? Sluit dan het jaar af op Landgoed de Holtweijde.

U kunt komen genieten van de stilte en de natuur op ons landgoed in de kerstvakantie of proostend het nieuwe jaar inluiden tijdens het eindejaarsarrangement. Kunt u niet zo lang wachten? Boek dan ons Herfstachtig Genieten arrangement tot 20 december 2021. 

Ook tijdens Kerst zijn nog een aantal kamers vrij. Speciaal voor deze dagen is er het 4-daags Kerstarrangement. Neem contact op met de afdeling reserveringen via 0541-229 234 of info@holtweijde.nl voor de mogelijkheden. 
Prachtig verlicht, sfeervol aangekleed en natuurlijk voorzien van kerstbomen!
Arrangementen

Oud & Nieuw
Het eindejaars-arrangement laat u vier dagen genieten van al het moois dat Twente te bieden heeft. Inclusief diner dansant op oudejaarsavond en champagne brunch op nieuwjaarsdag. Lees hier wat de overige ingrediënten zijn van dit arrangement.

Kerstvakantie
Na het uitsloven in de keuken tijdens de kerstdagen en het in- en uitpakken van cadeaus is het tijd voor ontspanning. Kom de dagen na kerst of de eerste week van januari genieten op de Holtweijde! Het arrangement is inclusief ontbijt en heerlijk driegangen-diner. Meer weten? Bekijk het arrangement hier

Herfstachtig genieten
Een kleine reminder: voor onze trouwe gasten is er ook het herfstachtig genieten arrangement. Ideaal als u er in november of december nog tussenuit wilt. Op zondag tot en met donderdag is er nog voldoende beschikbaarheid. Bekijk hier het arrangement. 
 
Bekijk onze website

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?
Hier delen we de mooiste foto's van ons landgoed!
Tot snel in het mooie Twente!
 
Met hartelijke groet,
namens het hele team van de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
Facebook
Instagram
Website
Copyright © *| 2021 |* *| Landgoed de Holtweijde |*, Alle rechten voorbehouden.
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.

Ons adres:
Spiekweg 7 - 7635 LP Lattrop
0031-(0)541-229234

Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

U ontvangt deze mail omdat u eerder bij ons te gast bent geweest
Afmelden voor deze nieuwsbrief