Partij van de Arbeid

Beste partijgenoot,

👆 Misschien heb je het al gehoord: samen zijn GroenLinks en de PvdA de grootste ledenpartij van Nederland. Sinds de verkiezingswinst van de PVV kregen we er duizenden leden bij, en dat is nodig ook.

Nu is het moment om te laten zien dat we samen sterker staan. Steeds meer mensen zijn klaar met een politiek van uitsluiten en ieder-voor-zich. Zij laten zich horen voor het klimaat, een eerlijke samenleving en gelijke rechten voor iedereen.

Laten we dat werkelijkheid maken! Te beginnen door bij de komende Europese verkiezingen op 6 juni een monsterzege te behalen.

Daar hebben we jou bij nodig. Jij kunt helpen – met je steun, je ideeën, je netwerk of gewoon je energie – om overal in Nederland ons linkse en progressieve verhaal te vertellen.

Sluit je aan bij onze beweging. Word vandaag nog lid van GroenLinks of van de PvdA. Of, als je toch bezig bent, van allebei!

Ja, ik sluit me aan!

Ga met ons aan de slag om Nederland mooier te maken. We doen dit samen.

Tot snel!
 

Laura Vissenberg
Campagneleider GroenLinks-PvdA

relatienummer: 283574

Je ontvangt deze mail omdat je stemrecht hebt bij de PvdA. Wij zijn statutair verplicht stemgerechtigde leden uit te nodigen voor een stemming, ongeacht e-mailvoorkeuren. Wil je je voorkeuren aanpassen, klik dan op onderstaande link.

 

Schrijf je uit voor {{category.name}} e-mails.