Persoonlijke uitnodiging van Fiona Zwart

Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dedicated Nieuwsbrief 24 mei 2024Ga naar de TwitterpaginaGa naar de Facebookpagina

Sluit je ook aan bij de SchrijfTribe? Er doen al 40 mensen mee! 

Hoe zou het voor je zijn om dagelijks tijd te maken voor expressie en schrijven? Om je schrijfvuur aan te steken en aan te houden? Om in contact te komen met mede-schrijvers, mensen die net zoals jij op een schrijfavontuur gaan? En hoe zou het zijn om vragen te kunnen stellen over jouw teksten, de leukste gastworkshops te volgen en wellicht een schrijfbuddy te vinden? Een laagdrempelige manier om jouw schrijfavontuur écht aan te gaan! Als dit je aanspreekt, kijk dan eens naar de SchrijfTribe

Een gloednieuwe schrijfclub voor schrijfavonturiers, waar op dit moment 40 mensen in actief zijn. En jij kunt nog aansluiten!

Meer info en aanmelden


Samen spelen in de SchrijfTribe

Het is essentieel om de diepte van het woord 'spelen' te snappen. Als we alleen maar bezig zijn met het bereiken van doelen en denken dat het leven serieus is, vergeten we te spelen, omdat we te druk zijn. Als we gaan beseffen dat spelen de essentie van alles is, dat er niets is om te slagen en niets om in te falen, dat ons leven perfect is, dan beseffen we de diepte van het woord spelen. Opeens gaan we beseffen dat de regels eigenlijk maar een sprookje zijn. Als je onderdeel wordt van de SchrijfTribe, zul je merken dat je veel meer gaat spelen. Het gevolg is dat je veel meer zal gaan schrijven en daardoor veel meer zal creëren. Je zal veel lichter door het leven heen bewegen. Deelname aan de SchrijfTribe zal doorwerken op allerlei vlakken in je leven. 

Ja, ik wil hier mee van weten


Later is allang begonnen

In een wereld die steeds digitaler wordt, is er steeds meer behoefte aan bezieling. Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) kan veel van de mens overnemen, maar wat het niet kan, is de menselijke bezieling er in brengen. De tijd waarin we leven, vraagt om krachtige verhalen. Het vraagt om meer kunstenaars, vrije geesten en onafhankelijke denkers. Want ieder van ons heeft iets te brengen. Ben jij er klaar voor om van schrijven een krachtige dagelijkse gewoonte te maken? De SchrijfTribe helpt hierbij.

Meer info en aanmelden


De SchrijfTribe is voor iedereen die van schrijven een dagelijkse gewoonte wil maken

Ik geloof dat we allemaal een verhaal hebben en dat ware levenskunst is het omzetten van pijn naar schoonheid. Verhalen die raken, bloedeerlijk en oprecht, veranderen de wereld. Want wie schrijft die blijft. Te veel mensen maken van het schrijven geen prioriteit en daardoor glipt de potentie door de vingers. Daarom ben ik de SchrijfTribe begonnen: om schrijvers (in de dop) te helpen om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met je schrijfdroom. Vanuit het idee: Elke dag een beetje, is uiteindelijk heel veel. De SchrijfTribe is prima te volgen naast andere bezigheden zoals werk, gezin en overige hobby's.

Meer info


Hartelijke groet,

Fiona Zwart
Schrijfster en Journaliste 


PS: Na je aanmelding kun je snel van start. Ik zorg er voor dat je dezelfde dag nog wordt toegevoegd aan de SchrijfTribe online community. 

PS2: Na 1 juni gaat het maandtarief omhoog. Meld je dus voor 1 juni aan!


Op Schrijvenonline.org vind je onder andere:

Schrijfcursussen Schrijfactiviteiten Schrijfwedstrijden Forum
Tips Schrijfoefeningen Abonnement nemen Nieuws

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2024. Alle rechten voorbehouden.