Doeltreffende bhv, dit zijn de aandachtspunten
Arbo Online
Online versie
Sluiting bedrijfspand mogelijk na corona-uitbraak
Burgemeesters krijgen binnenkort de bevoegdheid om een bedrijfspand te sluiten als er een besmettingsuitbraak van het coronavirus geconstateerd is door de GGD. Dat gaat natuurlijk niet zomaar.
Lees verder >
BHV
Doeltreffende BHV, dit zijn de aandachtspunten
Arbobeleid en BHV. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Welke risico’s spelen daarbij? Het levert in ieder geval aandachtspunten op voor de RI&E.
(advertorial)
alt
Opleiding Arbeidshygiëne
Kom jij overal de term ‘arbeidshygiënische strategie’ tegen? En weet je dan eigenlijk niet precies over welke tactiek dit gaat? Volg dan de nieuwe én meest praktische post-HBO opleiding Arbeidshygiëne van Nederland bij Copla incl. uniek meetpracticum op locatie. Start 26 mei.
Soms kan een technische oplossing een ongeval voorkomen
Een werknemer raakt gewond tijdens zijn werk. Achteraf blijkt dat er een technische oplossing mogelijk was om dit gevaar te voorkomen. Het is in ieder geval niet de schuld van de werknemer. Het bedrijf krijgt een boete.
Lees verder >
(advertorial)
Overspannenheid en burn-out
Het risico van overspannenheid en burn-outs van medewerkers
Wanneer het voor een medewerker allemaal te veel wordt en belasting en belastbaarheid in disbalans raken, kan hij overspannen raken. Als u daar niet goed mee omgaat, loopt hij grote kans op een burn-out. Belangrijk dus om hier serieus werk van te maken. Krijg alle risico's en maatregelen inzichtelijk via de Kennisbank Arbo in de Praktijk
Meten met een slimme helm
Met slimme techniek, zoals een slimme helm, is veel mogelijk. Ook preventie van beroepsziekten. Want we kunnen nu continu én preciezer blootstellingen in de werkomgeving meten. En dat maakt gerichter en directer ingrijpen mogelijk.
Lees verder >
Whitepaper: Thuiswerken hoeft geen stress te veroorzaken
PW
Stress? Het zit NIET tussen je oren...
Thuiswerken kan heel goed zijn voor de productiviteit en innovativiteit van medewerkers. Alleen wanneer je te lang achter elkaar ‘aan staat’ kan het mis gaan. Of thuiswerken een probleem wordt, hangt af van de herstelmogelijkheden. Maar wat is het verschil tussen niet en wel herstellen? 
In deze whitepaper laat Cecile de Roos zien hoe stress werkt.
Aanbevolen door de redactie
Arbo Actualiteitendag
In 1 dag up to date over alle arbo onderwerpen
De Arbo Actualiteitendag stat weer voor de deur! Een inspirerende dag waarin de actualiteiten voor arboprofessionals worden toegelicht door experts op het gebied van arbo ontwikkelingen en jurisprudentie.
Opleidingsgids 2021
Kennis maakt veilig!
De opleidingsgids van arbo staat vol opleidingen op het gebied van veilig en gezond werken. Veel van de trainingen zijn geheel of gedeeltelijk digitaal te volgen. Haal meer resultaat uit uw werk en durf in uzelf te investeren met een opleiding.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright