8 May 2017

Smart home, draadloos of bedraad?

Smart homes zijn sterk in opkomst. Gestimuleerd door vooral bruingoed- en witgoedmerken, vragen steeds meer consumenten naar de mogelijkheden om hun huis met technologie te ‘verslimmen’. Bij het bouwen van een smart home zijn er twee keuzes: draadloos of bedraad.
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
1 min
Autobatterij helpt bij balanceren elektriciteitsmarkt
1 min
Hogere opbrengst zonnepanelen in eerste kwartaal
2 min
ABB vernieuwt hollewanddoos
1 min
EMC-storingen herkennen en minimaliseren
Bekijk al het laatste nieuws
Partnernieuws
5D-BIM: Euro’s en materialen direct in het project
De tijd van de tekentafel en het penseel lijkt voor veel ontwerpers nog niet zo lang geleden. Toch werd er al bijna 50 jaar geleden gepionierd met computergestuurd 3D-ontwerpen. Grote ruimtevaartbedrijven begonnen in 1970 met het digitaal ontwerpen van nieuwe technologieën. Dit revolutioneerde de manier waarop vliegtuigen werden ontworpen en gebouwd en verhoogde de productiviteit in de sector tot tien keer. Werken met verschillende BIM-platformen
Stabiplan lanceert Stabicad 11
Op Koningsdag lanceerde Stabiplan de nieuwste generatie BIM-software voor MEP engineers: Stabicad 11. Bij Stabicad 11 ligt de focus op productiviteit. Hoe kunnen installateurs kwalitatief hoogwaardige BIM-modellen opleveren in een zo kort mogelijke tijd? De nieuwste versie van Stabicad bevat nieuwe tools en verbeterde (reken)functionaliteit, zodat engineers nu nog productiever aan de slag kunnen:     
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Gawalo
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens