Kennisbanken E-installatie
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Smart Lighting, wat komt er bij kijken?

Ledverlichting wint aan terrein. De kwaliteit is toegenomen, de kleuren zijn verbeterd en de verlichting is voorzien van slimme componenten waardoor ledverlichting vaak smart wordt genoemd. 

Lees verder >
Nul-op-de-meter-renovatie & BIM

In Zoetermeer worden 120 rij- en hoekwoningen gerenoveerd tot Nul-op-de-meterwoningen. BIM speelt bij dit project een belangrijke rol.

Lees verder >
Ontwikkeling uniforme objectenbibliotheek 

Ict-bedrijven Cadac Group en Itannex kregen van Uneto-VNI de opdracht voor de eerste fase van de ontwikkeling van de zogeheten Uniforme Objecten Bibliotheek.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Innovatief intercom-systeem
Ontdek het draadloze intercom- en toegangssysteem van Intratone. Dé unieke oplossing voor alle toegangspunten in appartementencomplexen. Op afstand te bedienen via smartphone, tablet of vaste telefoon door bewoners. Bijzonder gebruiksvriendelijk voor gebruiker én installateur. 
Veiligheid in en om de meterkast

Het gebruik van elektriciteit in en rond Nederlandse woningen is de laatste decennia flink gestegen. De druk op elektra zal de komende jaren blijven toenemen.

Lees verder >
Volop werk in installatiebranche

Werknemers die hun baan verliezen als gevolg van de energietransitie hoeven niet werkloos te worden. 

 

Lees verder >
(advertorial)
alt
Huisbesturing - zó gemakkelijk
Busch-free@home® is een innovatief huisbesturingssysteem, dat standaard al heel compleet is. Het is bovendien eenvoudig te installeren, intuïtief te bedienen en erg gebruiksvriendelijk. Nieuwbouw of renovatie: dankzij draadloze of draadgebonden communicatie zijn alle mogelijk. 
Meer nieuws
Partnernieuws
Huawei blijft de grootste omvormerfabrikant

Uit onderzoek van consultancybureau GTM Research is naar voren gekomen dat Huawei in 2017 wederom de grootste omvormerfabrikant ter wereld was. Dit is het derde jaar op een rij dat Huawei deze leidende positie inneemt.

Lees verder >
Zo bereidt het onderwijs studenten voor op BIM

De vraag naar BIM-specialisten is groot. Het onderwijs speelt hierop in met nieuwe lesmethodes, waarbij een goede afstemming op het bedrijfsleven centraal staat. Hoe pak je dat aan?

Lees verder >
Blog
Light + Building mag je als installateur niet meer missen!

De beurs Light + Building wordt iedere 2 jaar beter bezocht. 

Lees verder >
Whitepaper
Schakelkasten: passief of actief koelen?

Elektrotechnische componenten in besturings- en schakelkasten produceren warmte. Om de componenten te beschermen tegen te hoge temperaturen, moet de warmte efficiënt uit de kast worden afgevoerd. Dat kan passief of actief.

Lees verder >
Druk op elektra

Het gebruik van elektra in en rond Nederlandse woningen is de laatste decennia flink gestegen. Auto’s rijden tegenwoordig op elektriciteit, zonneschermen zijn automatisch te bedienen en smartphones, tablets of zelfs spelcomputers behoren bijna standaard tot de inboedel. 

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright