Pierre Cardin sengetøj i linned - SPAR 900 kr
Cashmere tørklæde - SPAR 1280 kr. 
Lang blød cardigan - SPAR 60%
Se denne mail online

NYE TILBUD HVER DAG

Smart mini LED projektor

Smart mini LED projektor - SPAR 1000 kr


FØR: 1599 kr

Så har vi fået et parti hjem af denne lille ultra smarte LED projektor. Så nu kan du samle hele familien og se film med denne LED projektor, der blæser jeres film op på væggen. 

LED projektoren giver et billede fra 50 cm – 180 cm i HD-kvalitet og understøtter både billede og lyd. Projektoren er også go' at se sjove familiebilleder og ferieoptagelser på ... eller sport! 

KØB NU - KUN 599 kr
Originalt Laguiole forskærersæt - SPAR 1350 kr

Originalt Laguiole forskærersæt - SPAR 1350 kr


FØR: 1799 kr
I 1829 blev den første Laguiole kniv fremstillet bestående af et lokalt produceret knivblad og et skaft i bøgetræ. Laguiole er i dag kendt for de elegante og holdbare knive, gafler og proptrækkere og har inkluderet materialer som horn, ibenholt og oliventræ i sortimentet, komplimenteret af stærk stål, der aldrig ruster. 
Her kan du få et lækkert originalt Laguiole forskærersæt i oliventræ og stål. Det er elegant og i uforlignelig kvalitet. 
KØB NU - KUN 449 kr
Cardigan med fin pelskrave

Cardigan med fin pelskrave - SPAR 750 kr


FØR: 1149 kr
Her får du en super fin blød og varm cardigan med pelskrave. Den er lavet i en alpaca uldblanding med acryl. Den kommer i 3 fine farver; klassisk sort, mørk blå, vinrød. Den er fin at style med fest og hverdagstøj, den har et løst fit og fine frynser i bunden. 
KØB NU - KUN 399 kr
Smart vintønde til bordet
Smart mini LED projektor
Nemotæppe til børn

Argan olie sæt i 5 dele - SPAR 65%


FØR: 699 kr
Prøv det her lækre sæt i 5 dele lavet på Argan olie. Arganolie er en vegetabilsk olie, som er presset af nødderne fra argantræet. Olien, er blevet kaldt flydende guld af mange skønhedsguruer (blandt andre Ole Henriksen og Mitch Stone), specielt på grund af dens egenskaber I forhold til hårpleje.
Sættet består af; 125 ml natcream, 125 ml dagcream, 250 ml Showergel, 250 ml Shampoo 250 ml Body Lotion. 
KØB NU - KUN 249 kr
Lang blød cardigan

Pierre Cardin sengetøj i linned - SPAR 900 kr


FØR  1299 kr
Dette kvalitets dynebetræk af Pierre Cardin mærket er lavet af 100% bomulds linned.
Dynebetræket er stonewashed (vasket på forhånd), så det krymper ikke længere, det er lækkert blødt. Bomulds linned har mange gode kvaliteter, det er mange gange stærkere end bomuld og det regulerer varmen under dynen naturligt. 

Materiale: 100% coton - linned (vasket bomuld)
Vaskbar: max 40
Størrelse: 200 x 200/220 cm
Farve: blå eller hvid. 
KØB NU - KUN 399 kr
LED lyskæde med fjernbetjening

LED lyskæde med fjernbetjening - KUN 199 kr


FØR: 449 kr
Vinteren og julen nærmer sig og hvad er hyggeligere end varmt lys i træer, på terrassen, i dekorationer. Mulighederne er uendelige. 


Her får du en stor 5, 3 m lyskæde med LED lys der giver et flot varmt lys. Du kan bruge den både inden- og udendørs. Den har vandsikret batteriboks. Du kan fjernstyre lyskæden med en fjernbetjening og kæden har 8 funktioner. 

  • inden- og udendørs
  • længde 5,3 m
  • skal bruge 3 x AA batterier
  • kan fjernbetjenes
KØB NU - KUN 199 kr
Pest rejector

3 eller 6 par thermosokker - KUN 129 kr


FØR: 259 kr
Super bløde Polar thermo sokker. De er meget behagelige at have på og giver optimal støtte på benene. De har ingen generende syninger og krymber ikke i vask. De er lavet af en akryl og polyamid blanding i den nyeste tekstil teknologi som sikre at sokkerne er varme og åndbare. 
KØB NU - KUN 129 kr
Strech jeansleggins

Strech jeansleggins - KUN 149 kr


FØR: 299 kr
Super skønne bukser i et super strech materiale. De er simplethen så dejlige at have på. De har push up effekt på bagdelen og er ikke så low cut at maven 'buler ud'. Der er ingen generende lynlåse eller knapper. 

De kommer i en one size der virkelig passer alle fra størrelse 36-54 (meget elastisk) Længde: 74 cm  i benene og taljemålet strækker sig fra: 62 cm til 106 cm 
KØB NU - KUN 149 kr
Cashmere tørklæde

Cashmere tørklæde - SPAR 1280 kr


FØR: 1679 kr
Så kan du købe et ægte cashmere tørklæde til kun 399,- kr. Ulden er forarbejdet så det er silkeblødt og lækkert at have på. Det er både til mænd og kvinder. Du kan vælge mellem fin moderigtige farver; rød, grå, og sort, sand, rosa og grøn.

Det er 175 cm. 

KØB NU - KUN 399 kr
Copyright © 2017 Sport Eclipse OU , All rights reserved.
Du modtager vores gode tilbud og rabatter da du har tilmeldt dig vores service på en af vores tilbudssider på internette.

Our mailing address is:
Sport Eclipse OU
Tatarisk 8 / Sakala 22-17A , Harry Maakond Estonia
Tallinn 10141
Estonia

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp