We zetten de beste fietstrainers voor je op een rij, testen de nieuwe Grand Prix 5000 raceband (ook in het lab!), namen de nieuwste mtb-banden van autobandmerken onder de loep en reden met de Lapierre Xelius.
 
 
Fiets
Fietstrainers 2019-2020
Welke trainer moet je kiezen?

Fietstrainers zijn er in alle soorten en prijsklassen. Maar wat is nu de beste fietstrainer? Welke moet je kiezen? Als je er nog geen ervaring mee hebt kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel krijg je tips en een overzicht van wat er voor de winter van 2019/2020 te koop is aan (smart)trainers.

Fiets
Review
Lapierre Xelius SL 700 CP FDJ

Dit is in feite dezelfde fiets als waarmee Thibaut Pinot van Groupama-FDJ team koerst. De Xelius SL. Waar staat de toevoeging CP FDJ voor? CP is compact, FDJ voor Francaise du Jeux. Oké, de ploeg rijdt met Dura-Ace Di2 en wielen met tubes, de basis is dezelfde. Een kenmerkend carbon frame. Voor dit jaar heeft de Franse fabrikant het frame vernieuwd. Niet zozeer qua looks’, wel op details. Er is voortaan een uitvoering met schijfremmen en er zijn nog steeds drie met velgremmen.

Fiets
6 MTB-banden getest
Pirelli, Michelin en Goodyear

Bij geen enkele sport luistert het materiaal zó nauw als bij de Formule 1. Als bekende fabrikanten van racebanden als Goodyear en Pirelli zich nu ook gaan bezighouden met het produceren van mountainbikebanden moet dat haast wel iets moois opleveren. Fiets onderzocht of deze bewering klopt…

Fiets
Dubbelgoed getest
Continental Grand Prix 5000

Zowel Hans als Edwin reden met de nieuwe Continental Grand Prix 5000. Daarnaast namen we deze snelle band mee in de labtest van 9 racebanden die je in Fiets nr. 9 kan lezen. Daar kwamen verbluffende resultaten uit. Maar wat vinden wij er van na nog meer praktijk kilometers? Dat lees je op onze site...

Fiets
Belangrijkste wielertransfers
Poels naar Bahrain-Merida

In ons overzicht voegen wij dagelijks de allernieuwste transfers toe! Wout Poels gaat wielerploeg Team Ineos verlaten en zijn loopbaan voortzetten bij Bahrain-Merida. Poels zegt tegenover De Telegraaf dat Rod Ellingworth, de coach die eerder dezelfde weg bewandelde, een belangrijke rol heeft gespeeld in de overgang. “Hij is ook de persoon die mij overtuigd heeft om voor deze ploeg te rijden”, aldus Poels. “Ik kijk naar deze nieuwe uitdaging uit, waar weer nieuwe mogelijkheden voor me liggen.”

Fiets
Zo kunt u geld verdienen aan technologie

Bij tech denkt u waarschijnlijk aan Amerikaanse giganten als Amazon of Google. Maar wist u dat technologieaandelen van eigen bodem internationaal ook meetellen? Dinsdagavond 29 oktober brengen topsprekers u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent beleggen in technologie.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer