Hej John

Ny tilbudsavis: Gælder fra lørdag

Bliv klar til forårets projekter! Uanset om du skal ordne dit træværk, lægge ny terrasse, skifte vinduer eller har andre projekter i hus og have, står vi klar med tilbud, stærke produkter og gode råd. Se den nye tilbudsavis her, og kig forbi din lokale STARK eller STARK.dk - så kommer du godt fra start. Tilbuddene gælder fra lørdag den 27. marts til og med søndag den 18. april. 

Søg tilskud: Bygningspuljen åbner den 7. april

Går du med tanker om at efterisolere, skifte vinduer eller lave andre energiforbedringer af din bolig, så er det nu, du har mulighed for at søge tilskud. Bygningspuljen åbner for en ny runde ansøgninger om tilskud til energiforbedringer onsdag den 7. april. 


Og husk, hvis du ikke når at søge denne gang, kan du altid søge næste gang. Energistyrelsen har meldt ud, at der i alt kommer 3 ansøgningsrunder i år.  

Trin for trin-guide: Sådan søger du om tilskud til energirenovering

Vil du søge om tilskud til fx efterisolering via Bygningspuljen? Der er rift om midlerne, så det er en god ide at være godt forberedt. Se ROSKWOOLs trin for trin-guide her og bliv klar til at søge, når puljen åbner fra den 7. april. 

Har din terrasse STARK Factor?

Vis os din drøm af en træterrasse og vind lækkert udstyr til terrassen. Vi kårer de hyggeligste, flotteste og mest unikke træterrasser. Terrassen skal være din, bygget i hårdttræ købt i STARK og stå færdig senest mandag d. 31. maj 2021. Konkurrencen udbydes i samarbejde med Keflico. Se præmierne og læs mere om, hvordan du deltager.  

Find Alt til hus og have i STARK

 
 
 

ROCKWOOL Flexibatts 37

 
 

Medlemspris pr. pakke

225,04 DKK

Normalpris pr. pakke

250,04 DKK

 
   
 
 
 
 

LANDXCAPE LX797 Robotplæneklipper

 
 

Pris t.o.m. 18/4

2.995 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: