‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ls online

SMV QuickNews

SMVdanmark

Ret profil

billede

Orientering fra SMVdanmark 15APR 2021 - Regeringen vil udskyde fristen for virksomhedernes rsrapporter

Efter nske fra erhvervslivet vil regeringen fremstte et hastelovforslag, der skal gre det muligt for danske virksomheder at udskyde deres indberetning af rsrapporten med en mned.

 

Mange danske virksomheder har i disse mneder travlt med at f de sidste tal og punktummer sat i rsrapporterne for kalenderret 2020, da de inden 31. maj 2021 skal indsendes til Erhvervsstyrelsen. Samtidig venter slutafregningen for corona-kompensationsordningerne ogs lige om hjrnet.

 

Derfor vil regeringen fremstte et hastelovforslag, der skal gre det muligt at skubbe fristen for indlevering af rsrapporterne en mned til den 30. juni 2021. Det vil balancere hensynet til virksomheder og revisorer svel som hensynet til at sikre, at regnskaberne ikke forsinkes undigt.

 

Det er forventningen, at lovforslaget vil blive hastebehandlet og trde i kraft i maj 2021. Fristudskydelsen skal aflaste cirka 200.000 danske virksomheder, der skulle aflevere rsrapporten i slutningen af maj.

 

Regeringen har tidligere meldt ud, at fristen for slutafregningen ift. kompensationspakkerne ogs bliver skubbet fra 31. maj til 30. juni 2021.

 
billede

Kre modtager af SMV-QuickNews,

En stor del af vores medlemmer har i stigende omfang efterspurgt kort og hurtig information, fx nr myndighederne bner for ansgning til nye kompensationspakker etc., og derfor har SMVdanmark nu lanceret SMV-QuickNews.

 

Du modtager denne mail fordi du er medlem af SMVdanmark, eller fordi du er tilmeldt et af vores nyhedsbreve.

 

Hvis du ikke har behov for at modtage vores QuickNews, kan du framelde dig i linket i bunden af denne mail. Du vil dermed blive slettet fra QuickNews-listen, men ikke fra vrige nyhedsmails fra SMVdanmark, som du mtte vre tilmeldt.

 

Med venlig hilsen
SMVdanmark

 
 

Har du et sprgsml, s ring til os p

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os p

smv@SMVdanmark.dk

Find os p de sociale medier

   

SMVdanmark Islands Brygge 26 2300 Kbenhavn S tlf +45 33 93 20 00 SMV@SMVdanmark.dk