Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Snel, sneller, snelst!
Ontwikkelingen in accountancyland gaan snel. Maar hoe snel precies? Wij roepen accountants op: bepaal je rol! Succesvolle kantoren maken keuzes. Is er die ene zaligmakende keuze? Jouw keuzes komen voort uit jouw businessmodel, je klanten/ondernemers en hun vragen. Advieskantoor? ZZP-dienstverlener? Local hero? Full service? Specialist? Of een mix? #pakjekans maar #hoedanprecies
Bekijk het programma »
Panel met o.a. Peter Hein van Mulligen, Marco van der Vegte en Hans Biesheuvel 

Wat zien we in het MKB gebeuren op het gebied van economie, technologie en regelgeving? Wat betekent dat voor de accountancybranche? Peter Hein van Mulligen (hoofdeconoom van het CBS) vertelt je de laatste stand van zaken over de economie en de plek van accountants. Fou-Khan Tsang in gesprek met Pieter de Kok over de nieuwste ICT-ontwikkelingen en de impact hiervan op de MKB-accountancy. En een boeiende paneldiscussie met Marco de Vegte (voorzitter NBA), Hans Biesheuvel, Peter Hein van Mulligen en Pieter de Kok onder begeleiding van Fou-Khan Tsang.

Lees meer »
Snel sneller, snelst in de wereld van accountancy?
De veranderingen gaan misschien niet altijd supersnel maar zijn wel onverbiddelijk! Deborah Nas weet daar alles van. Ondernemer, innovator, professor aan de TU Delft, is gewend om snel te beslissen, het voortouw te nemen en nieuwe dingen te bedenken. Ze kijkt ook goed naar wat er nu echt aan de hand is. Geen kretologie over innovatie, maar een degelijke en soms onthutsende analyse. Laat je verrassen door Deborah Nas.
Schrijf je nu in »
Welke topsprekers nog meer?
We hebben weer veel topsprekers voor jou die de parallelle sessies verzorgen, zoals prof. Bernard Schols met tien tips over schenken en erven in zijn sessie ‘Voorkom ruzie bij de kist’, Heleen Elbert met het belastingplan 2020, Han Dieperink directeur van het IMK en Marja van den Oetelaar met BTW-actualiteiten. Of neem plaats in de jury van de AV-accountantskamer onder begeleiding (leiding?) van advocaat Jan Garvelink. Vorig jaar scoorde zijn sessie een 8,9!
Bekijk al onze sprekers »
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN