image
image

Rawdacious Pack

 

SNELHEID WAS NOG NOOIT ZO SNEL

 

Onze meest innovatieve hardloopschoenen. Nu met nóg meer flair. Het Rawdacious Pack is een explosie van kleur en strak, kinetisch design — waardoor deze schoenen net zo snel zijn als dat ze eruitzien.

 
Shop
 
image

Emotie in actie

 

De Nike Air Zoom Alphafly Next% is aan de voorkant voorzien van opvallend fuchsia en heeft twee zichtbare Zoom Air units. Het superlichte Flyweight bovenwerk is vernieuwd met een kinetische Swoosh op een kleurrijke achtergrond.

 
Shop
 
image

Ga ervoor

 

De Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 levert een legendarische energieteruggave, waardoor je ervoor kunt gaan tijdens langere runs. Het bovenwerk van deze tweede generatie is opnieuw ontworpen voor maximale ventilatie. De Rawdacious update bevat daarnaast nieuwe kleuraccenten en twee energieke Swooshes.

 
Shop
 
image

Klaar voor de wedstrijd

 

De Nike Air Zoom Maxfly is ontworpen om te domineren tijdens afstanden tot 400 meter — met of zonder hordes. De Air Zoom demping en de koolstofplaat over de hele lengte geven elke stap veerkracht en zorgen dat je de controle houdt. De Rawdacious kleurencombinatie bevat extra kleur van neus tot hak en een opvallende, vervormde Swoosh.

 
Shop
 
 
Nike.com
 
 
 
 
 
Â