Nieuwsbrief van 16-12-21 6:30:23
Online bekijken

Oplossingen voor nieuwbouw en renovatie

De Greune Linde, Haaksbergen: groene wijk in een landelijke omgeving

Wie de verkoopbrochure uit 2016 over De Greune Linde leest, krijgt een nostalgisch gevoel. Prijzen die variëren van € 177.000 voor een tussenwoning tot € 450.000 voor een vrijstaande woning met garage. Vijf jaar geleden waren dat normale prijzen.

Bouwen met grote elementen

Sneller bouwen begint met het toepassen van grotere elementen. In plaats van stenen op elkaar te stapelen worden met de kraan grote elementen gemonteerd. Dit is iets wat al voor grotere projecten gebeurt. Olcas maakt casco’s ook bereikbaar voor enkele woningen, dubbele woningen en kleine series.

Bouwen aan gelijke kansen in het onderwijs

Alle kinderen hebben recht op goed onderwijs. Slechte akoestiek in scholen verstoort het leren van kinderen en veroorzaakt stress. De meest kwetsbare kinderen lijden hier het meest onder. Een gezonde schoolomgeving is essentieel voor het creëren van gelijke kansen. Gemeenten en schoolbesturen mogen deze kans niet voorbij laten gaan.

Legrand lanceert eerste circulaire oplossing in assortiment

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen streeft Legrand naar de ontwikkeling en lancering van innovatieve en duurzame oplossingen. Met de lancering van een circulaire railkoker – ook spanningsrail of busbar genoemd – zet Legrand opnieuw een stap richting innovatie op het gebied van duurzaamheid.

Intrigerend plafond voor historisch landgoed

Gelegen op een uitgestrekt landgoed in Lincolnshire, Engeland ligt het resort Kenwick Park. Het oorspronkelijke herenhuis is een historisch pand welke stamt uit 1797. Door de eeuwen heen heeft het landgoed diverse functies gehad. Sinds een aantal jaren kan men dit landgoed bezoeken en ervan genieten door een verblijf te boeken op het vakantieresort Kenwick Park.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.